Nail art sau nude?

0
1259

Fiecare an vine cu trendurile și tendințele lui așa că nici 2017 nu face excepție. Astăzi vorbim despre manichiură și cum ne aranjăm unghiile anul acesta.

Forma unghiilor s-a schimbat, adaptat, a trecut și a revenit de-a lungul timpului. Ne-am întâlnit cu unghiile pătrate, scurte, lungi ca de vrăjitoare, ascuțite, migdală și așa mai departe. Anul trecut forma a depășit confortabilul și a întrat în zona haute couture, au apărut unghii impractice sau de-a dreptul hidoase. Deși nu cred că ne-au părăsit definitiv, totuși 2017 a adus cu sine stiluri mai cuminți, practice și cunoscute. Cea mai în vogă formă este migdala alungită, forma care crează și iluzia de degete mai subțiri și finuțe.

Dacă vorbim despre culoare, cele două trenduri majore despre care vreau să vorbim se află la extreme: nude și nail art sofisticat. Stilul nude este mereu actual, femei din toată lumea optează pentru acest stil curat și ordonat, aproape imperceptibil. Doar că, abia de anul acesta el intră în topuri și își ocupă locul pe care îl merită cu prisosință. Nu mai este doar un stil neutru care se potrivește cu orice, devine un must have care dictează felul în care ne pregătim ținuta.

La polul opus avem nail art, plin de culoare, forme și dimensiuni. Și acesta este în trend de ceva vreme, însă anul acesta concentrarea maximă este pe formele geometrice, tipare și dimensiune. 

Pentru că am vrut să aflu și părerea specialiștilor, cei de la salonul Nail Story au fost drăguți și ne-au răspuns. Mai jos este părerea lor cu privire la cele două trenduri 🙂

”Manichiura Nude

Manichiura în nuanțe neutre, de nude fie pe bază beige, fie rose, rămâne unul din marile trenduri de manichiură în 2017. Aceasta se potrivește foarte bine în orice situație, fie că mergi la școala, la birou, sau la o ieșire în oraș cu fetele. Marele avantaj este că o poți asorta la orice fel de ținută. Practic, nu ai cum să dai greș cu o manichiură nude, fie că vorbim de manichiura clasică, de manichiura cu ojă semipermanentă sau de cea realizată intr-un salon de manichiură.

Este genul de manichiură pe care o poți realiza și singură acasă. Este important însă să folosești ojă de calitate. 

Manichiura Nail Art

Formele grafice și geometrice au revenit pe val. În 2017 o să vezi peste tot manichiuri simple mono-cromatice, dar înfrumusețate cu elemente grafice, precum dungi, buline și triunghiuri. Este unul dintre trendurile noastre preferate și suntem convinse că o să-l adopți și tu cu prima ocazie.

Te poți juca cu formele și elementele și poți opta pentru o manichiură Broken Glass sau poți insera elementele metalice într-o manichiură Cat Eye Effect.”

Până la urmă, indiferent de ceea ce optezi pentru unghiile tale în 2017, nude sau nail art, important este să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine, fără să îți mai faci griji dacă ești sau nu în pas cu moda 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.