N-ai fost încă la Cosmobeauty? Nu rata ultima zi!

0
1388

Știu, e destul de târziu, dar programul ciudat de care am parte nu m-a mai lăsat să ajung nici joi nici vineri la a 10-a ediție a târgului de produse de înfrumusețare și îngrijire. Am ajuns în penultima zi însă. Se zice că mai bine mai târziu decât deloc, nu?

Cosmobeauty 2018 înseamnă sute de branduri, master classes, seminarii și workshop-uri dedicate industriei frumuseții. Locul de întâlnire – Crystal Palace Ballrooms ( Calea Rahovei 198A, lângă Piața de Flori).

Cele 5 săli sunt tematice, așa că pe rând, puteți vizita zona de nails, cosmetică, machiaj, remodelare corporală, hairstyling, frizerie, barbering. Mi-a plăcut enorm să văd atât de multe standuri cu produse destinate bărbaților. Bărboșilor, mai exact, pentru că ei sunt cumva în trend, dar pe viitor mi-ar plăcea la nebunie să văd mai multe game de produse destinate bărbaților.

Pe lângă standurile cu produse de frumusețe puteți asista la demonstrații, discuții tematice și workshop-uri. Programul este de la 10 la 18.00.

Cosmobeauty găzduiește și evenimente speciale precum Zilele Frumuseții – un maraton de seminarii și workshopuri gratuite, dar și cea mai mare competiție de unghii din România, cu renume internațional, Nailpro.
Cele 4 zile de frumusețe se vor încheia cu GALA COSMOBEAUTY, unde cei mai buni dintre cei buni vor fi premiați pentru cariera și aportul deosebit adus industriei de înfrumusețare. În premieră, publicul are șansa să voteze Personalitatea Anului, unde printre nominalizați se află: Alexandru Abagiu, Cristina Grama, George Soare, Sinziana Iaru, Sorin Stratulat, Tatiana Litvinov și alte personalitați marcante din domeniu.

Pentru că după atâția ani de activitate în zona asta a frumuseții mi s-au mai calmat tendințele excesive pe culoare, vizita mea la Cosmobeauty de anul acesta a însemnat timp mai îndelungat petrecut la standurile cu produse de îngrijire. Din punctul meu de vedere, este absolut de neratat standul Moly, unde veți găsi produsele profesionale Bielenda.

O pleiadă de game destinate diferitelor tipuri de ten și de probleme, un mix de formule cu acizi și antioxidanți, cu siguranță măcar un produs și-ar găsi locul în rutina de îngrijire a unei pasionate de skincare.

Recunosc că anul acesta și mai ales în perioada aceasta sunt concentrată pe îngrijirea pielii soțului meu. Eu am ajuns să fiu în relații bune spre foarte bune cu pielea mea, iar anii de cicăleală și-au găsit într-un final și rezultatele. Produsele Bielenda intră de astăzi în rutina lui de îngrijire. Concentrații mici de acizi, pentru că nu a mai folosit deloc tipul acesta de ingredient până acum. Un gel de curățare, o loțiune tonică și două măști – una enzimatică și una de calmare. Asta pe lângă cremele de hidratare pe care le folosește deja.

Eu mă voi răsfăța cu o mască pentru luminozitate și voi testa cu spor câteva creme, pentru că am plecat cu samples absolut generoase de la stand.

Mi-a plăcut să văd că există mai multe produse venite din Grecia. M-am îndrăgostit în 2016 de laptele de măgăriță ca și ingredient în produsele de îngrijire și la Cosmobeauty există un stand întreg cu produse elene. Extract de melc, lapte de măgăriță, caviar și ulei de măsline, game diferite, adresate nu doar femeilor, ci și îngrijirii bărbaților și copiilor.

În 2016 n-am plecat cu mâna goală din Grecia și mi-a rămas întipărit în minte că laptele de măgăriță este minunat în produsele de îngrijire. Am adorat până la ultima picătură cremele luate atunci și mi-a părut rău că nu le pot găsi mai ușor în România. Nu vorbim de același brand, însă produsele cosmetice din Grecia m-au convins că merită mai multă atenție.

Dacă sunteți pasionate de produsele de îngrijirea părului nu ratați standul Beauty One, cu produse CHI și Label M. Am rămas impresionată de un produs de fixare și modelare a coafurii, o pudră-ceară de la Label M. Foarte ușor de dozat, pudra se transformă într-o ceară fină atunci când este amestecată în palme și oferă o fixare flexibilă părului – și poate fi îndepărtată destul de ușor prin pieptănare, din ce am testat eu la stand. Mi se pare un produs foarte util atât în trusa de înfrumusețare a unei femei, cât și în cea a unui bărbat.

Institut Estederm, o altă gamă high-end (și disponibilă deja în Farmacia Tei) este prezentă la Cosmobeauty. Mi-am propus să cercetez mai îndeaproape tehnologiile prezente în formule pentru că acest brand face parte din grupul NAOS, grup care cuprinde și Bioderma, unul dintre love-brands-urile mele.

Suntem jumătate apă, iar Institut Esthederm folosește o „a patra stare” a apei în formulele sale – cea interstițială, denumită apă fiziologică. Apa prezentă în celulele țesuturilor noastre este primordial responsabilă de funcționalitatea, sănătatea și frumusețea pielii noastre. Apa celulară dezvoltată de Institut Esthederm este inspirată de acest tip de apă și conține elemente foarte apropiate de compoziția apei interstițiale. Prezentă în formulele produselor optimizează metabolismul pielii și contribuie la păstrarea tinereții tegumentare.

Eu aștept cu mare interes produsele solare ale acestui brand. Are șanse mari să devină love-brand, la fel ca surioara Bioderma.

Beauty Addicts, dacă sunteți în București sau prin apropiere și încă nu ați trecut pragul Cosmobeauty în 2018, mâine, duminică, este ultima șansă. Nu ratați întâlnirea cu branduri noi, reducerile și demonstrațiile.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.