[BeautyȘtiri] Măslinul, Garnier Ultra Doux și concediul

2
1931

Dacă ați fost atenți în clasă în școala primară cu siguranță v-a rămas în minte ideea că o rămurică de măslin simbolizează pacea. Pentru mine simbolizează mai mult de atât, pentru că Ollie, măslinul ce-a poposit în casa mea săptămâna trecută a adus cu el mult-visatul-și-așteptatul-de-mai-bine-de-trei-ani-concediu.

Anul acesta, după ce 3 ani nu am mai fost plecați în vacanță, decisesem să ne răsfățăm nițel de ziua noastră, în iunie. Sorții ne-au stat împotrivă și la nici o săptămână după ce făcusem rezervarea a trebuit să o anulăm. Multe și amestecate au venit apoi și concediul deja părea să se fi resetat pentru la anul. Am calculat, planificat, bugetat, dar tot nu ne ieșeau socotelile. Și parcă Ollie (da, are nume, pentru că toate plantele mele dragi au nume) ne-a dat un imbold nemaivăzut și fix în ziua în care l-am primit de la Garnier, a anunțat nu doar lansarea Ultra Doux Mythic Olive, ci și plecarea noastră în concediu.

Ollie - Măslinul norocos

Ollie – măslinul aducător de noroc 🙂

Și uite așa se formează poveștile în jurul produselor cosmetice. Cum să nu folosesc cu drag noile produse de îngrijire a părului când se leagă atât de frumos de cea mai așteptată săptămână din trei ani?

Produsele Ultra Doux sunt iubite deja în casa noastră, de partea feminină și cea masculină deopotrivă. Șampoane blânde, balsamuri de păr care lasă părul catifelat, iar noua gamă Mythic Olive vine și cu o mască de păr și o cremă leave-in. O gamă destinată părului uscat, cu un ingredient pe care cu siguranță îl cunoașteți îndeaproape – uleiul de măsline. Inspirate din ritualurile tradiționale de înfrumusețare venite tocmai din zona mediteraneană, produsele sunt create pentru a hrăni fibra capilară și pentru a reda sănătatea firului de păr de la rădăcină până la vârfuri. Și cu siguranță că îmi vor fi de mare ajutor atunci când părul meu va fi supus „terorilor” soarelui, nisipului și a apei mării.

Uleiul de măsline nu are un miros tocmai plăcut, însă Garnier a reușit să aducă în produse o aromă solară, caldă, care pe mine, ați ghicit, mă trimite cu gândul la vacanță.

Garnier Ultra Doux - Mythic Olive

Șampon, balsam, mască de păr cu o textură bogată și intens nutritivă și o cremă leave-in care să lase cosițele protejate împotriva deshidratării. Acestea sunt produsele Garnier Ultra Doux Mythic Olive și le găsiți deja în magazine și online dacă aveți nevoie de ajutor în îngrijirea părului. Prețurile recomandate: șampon ~11 lei, balsam ~11 lei, mască ~ 19 lei, cremă leave-in ~19 lei.

Long live Ollie și puterile sale magice de a aduce concediul în casa omului 🙂

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.