6 ani cu From Mona with Gloss

4
1191

Acum șase ani aveam mai mult timp liber la dispoziție și mai că nu știam ce să fac cu el. L-am corelat cu pasiunea mea pentru borcănele cu poțiuni, truse de culori și sticluțe parfumate și s-a născut site-ul de față. Acum șase ani și Mona pleca la drum, creând From Mona with Gloss. Și nu s-a oprit doar la un site (ca mine, aș adăuga), ci a creat proiecte care pur și simplu fac viața mai frumoasă, implicând o mulțime de alți oameni.

Ca în fiecare an, am fost alături de ea la aniversare. O mare petrecere glam, cu surprize și cornere dedicate frumuseții. M-am simțit ca între prieteni în restaurantul La Bordei, locul petrecerii, și asta în condițiile în care ziua îmi fusese deja reorganizată de câteva ori, așa că am comis păcatul major – am ajuns nu doar obosită la party, ci și nemachiată.

Remington și-a lansat în avanpremieră noua colecție Remington Pro Luxe (placă, uscător, ondulator conic și ondulator cu clapetă). Și s-a lăsat cu teste la cornerul special amenajat, dar și cu premii la tombolă. Iar pe pagina Remington s-a lansat deja o campanie cu premii tentante – vouchere de cumpărături la Victoria 46, sute de produse și o excursie la Paris.

remington-pro-luxe-fmwg

Cine a admirat părul curcubeu al Monei a avut ocazia să încerce serviciile 1Dream Beauty Studio by Raluca Racoviță chiar la party. Împletituri și bucle, dar și tatuaje semipermanente cu henna, care au dat șanse celor curajoase să câștige o schimbare completă de look la salon.

Inglot s-a ocupat de machiajul invitatelor, folosind inclusiv produsele noii colecții What a spice! De colorarea unghiilor s-a ocupat specialista CND, unde fetele au primit și recomandări personalizate.

onebeat-fashion-6-ani-fmwg

De la petrecerile Monei nu lipsesc prezentările de modă, iar atelierul de creație OneBeat Fashion a asigurat momentul, dar și ținuta specială a Monei. În plus, am putut admira live cum se face pictura pe tricouri.

pictura-pe-tricouri-6-ani-fmwg

Cadourile și surprizele au fost asigurate de: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ Inglot ★ Urban Decay Cosmetics ★ Farmec ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★ Flormar ★  TopLine Europa ★

Cert este că am încheiat o săptămână haotică în cel mai plăcut mod cu putință. Și poate la anul, când fac 7 ani de blogging, reușesc să mă mobilizez cum face Mona și marchez și eu momentul.

Voi ce făceați acum șase ani?

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.