[Miercurea parfumată] Hugo Boss – The Scent for Her

0
1366

Mă intrigă parfumurile care combină note într-un mod surprinzător, iar The Scent for Her face parte din categoria aceasta. În miez de vară, pe călduri mari, parcă nu-ți dă ghes inima să porți un parfum gurmand, însă Boss a reușit să creeze unul atât de luminos și suav încât și la 40 de grade nu există riscul să eliberezi o cameră aglomerată doar pentru că l-ai ales în ziua respectivă.

Cu o poveste despre seducție și sofisticare, despre care v-am spus AICI, Boss The Scent for Her a reușit să-mi capteze mai mult decât atenția și mi-a înlocuit zile la rând parfumul preferat din perioada aceasta. Dulce, dar vaporos, floral-fructat fix cât trebuie și cu o tonalitate gurmandă, de boabe de cacao pe final, nu face parte din categoria parfumurilor gurmande cu care ne-am obișnuit. Nu este greoi, intoxicant, tare, nu-și strigă în gura mare prezența.

Boss The Scent for Her - miercurea parfumata

The Scent for Her m-a cucerit încă de la început, din jocul dulce-fructat de piersică și caisă. Un fruct scăldat în miere – piersica – și o floare ce se ascunde în spatele unei arome fructate – osmanthus. Peste ele se suprapune aroma freziilor, nu atât de impetuoasă încât să acopere jocul notelor fructate. Pe mine începutul mă duce cu gândul la o limonadă răcoritoare cu piure de fructe de sezon. Dulce, dar răcoroasă, aliatul perfect al zilelor toride de vară.

Undeva spre finalul notelor de mijloc încep să-și facă simțită prezența boabele de cacao. Ele vin cu o tonalitate ușor întunecată și amăruie, dând amestecului vesel și feminin o nouă fațetă. Transformă un parfum ce la început pare tineresc și zglobiu într-unul ceva mai matur, fără să-i știrbească însă din feminitatea suavă de la început. Puterea de proiecție scade pe parcursul zilei și cred că asta se potrivește perfect cu imaginea creată în jurul parfumului. Devine mai degrabă un „skinscent”, un parfum ce se lasă descoperit mai degrabă la apropiere, făcând astfel pereche perfectă cu varianta sa masculină.

The Scent for Her - Boss

Aș spune că este varianta perfectă de vară pentru fanele parfumurilor gurmande și un parfum potrivit pentru întreaga zi. Pentru că este suficient de luminos și solar la început și foarte ușor întunecat pe final, când acordurile de cacao își fac loc pe piele. Nu-l pot încadra însă într-o categorie de vârstă, pentru că mi se pare că o tânără și o femeie matură s-ar delecta deopotrivă cu aromele sale. Invită parcă însă mai mult la imprimeuri florale și outfit-uri jucăușe.

Îl găsiți deja în magazinele Sephora, inclusiv online, la prețuri începând cu 259 lei pentru 30ml.

Cine l-a mai încercat? Cum i s-a părut?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.