Mergi gratuit la dermatolog – Campanie națională anti acnee La Roche Posay

2
4939

Am vorbit în anii trecuți pe larg despre acnee și cât de mult înseamnă pierdere a încrederii în sine nu doar pentru adolescenți, dar și pentru adulți. Aproximativ 80% dintre adolescenți și 40% dintre adulți sunt afectați de acnee și asta se răsfrânge și asupra calitații vieții lor.
71% dintre adolescenți sunt timizi și au încredere scăzută în ei.
21% dintre adolescenți au probleme la școală din cauza acneei.
24% dintre adolescenți întâmpină dificultăți în a lega prietenii noi.
E un stigmat social, asta cred că era deja clar. Și nu vorbim doar de coșurile și punctele negre care afectează pielea acum, ci și despre impactul emoțional pe care eventualele semne persistente, roșietice sau brune, le pot lăsa pe termen lung.

Acneea trebuie monitorizată constant și o îngrijire zilnică, temeinică, a pielii, este esențială în tratarea sa. Pentru că produsele alese în funcție de reclamă sau recomandarea prietenilor nu sunt o soluție universal valabilă, La Roche Posay lansează pentru prima dată o campanie națională – “O viață mai bună pentru tenul gras, cu imperfecțiuni”, în colaborare cu medici dermatologi din întreaga țară. În cadrul campaniei se oferă consultații dermatologice gratuite.

Scopul campanie? Diagnosticarea și propunerea unei scheme de tratament, dar și testarea produselor din gama Effaclar de la La Roche Posay.

În întreaga țară sunt 212 medici dermatologi înscriși în program, însă numărul lor este în continuă creștere. Lista medicilor implicați se poate găsi AICI.
Perioada de desfășurare a campaniei este 16 octombrie – 29 noiembrie 2017. Numărul locurilor disponibile este limitat, așa că cei care vor să profite de acest program sunt invitați să-și programeze telefonic cât mai repede o consultație. Toți pacieții care doresc o programare în cadrul acestei campanii trebuie să menționeze că sună pentru o consultație gratuită pentru acnee în cadrul campaniei La Roche Posay.

Pentru a obține o programare la cel mai apropiat medic din campanie atunci când intrați pe platformă selectați profilul căruia corespundeți și apoi click pe butonul „Programați-vă acum”. Selectați județul sau sectorul în care vă aflați și găsiți în listă medicul cel mai apropiat.

Platforma Free From Spots nu conține doar lista medicilor înscriși în acest program național, dar și informații utile, articole și sfaturi pentru patru categorii diferite care se confruntă cu acneea – adolescenți, femei, bărbați și părinți ai unui adolescent cu acnee. Cred că este pentru prima dată când văd că acnee este tratată diferit în funcție de specificul său.

În cadrul consultației dermatologice pacienții vor primi gratuit și un kit de testare Effaclar: – un eșantion 15ml Effaclar Gel Spumant Purifiant, un eșantion Effaclar Duo(+) 3ml și un voucher de discount în valoare de 10 lei pentru achiziția unui produs din gama Effaclar.

Ca adolescentă ce s-a confruntat cu acest stigmat, campania La Roche Posay mă bucură. Pentru că am primit o mulțime de sfaturi nepotrivite și de cele mai multe ori nesolicitate în încercarea mea de a avea o piele cât mai curată posibil. A fost greu să accept că situația este trecătoare și că sunt anumite lucruri, pe lângă igiena adecvată și tratament, pe care le pot face pentru a-mi îmbunătăți condiția. Știu că majoritatea vrem rezultate rapide, peste noapte, însă tratamentul acneei, juvenile sau hormonale, cauzată de o infecție cu un stafilococ sau din cauza unei proaste igiene cere timp și dedicare. Nu degeaba atunci când ne referim la frumusețe adăugăm cuvinte ca „ritual” sau „rutină”.
Cert este că există soluții personalizate și un medic este cel care poate descoperi cauza, ca apoi să recomande soluția cea mai potrivită pentru rezultate optime în cel mai scurt timp.

Dacă suferiți de acnee sau știți pe cineva care se confruntă cu această problemă, platforma Free From Spots este un punct de pornire în tratament.

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.