[Săptămâna Vichy] Normaderm Anti-Blemish Care

1
1789
Photo by You Foto Studio

Ați găsit vreodată o cremă pe care să o considerați perfectă nevoilor voastre? O cremă care să se potrivească perfect tenului vostru și care să atace fix problemele pe care tenul le întâmpină? Tenul meu este mixt spre gras, acneic, cu imperfecțiuni și puncte negre. Am nevoie de o cremă care să îl hidrateze, dar nu foarte mult, doar cât să îl hrănească fără a-l îngrășa. Am nevoie de o cremă împortiva coșurilor și punctelor negre. Am nevoie de o cremă pentru tenul adult care să ajute la regenerarea acestuia. Am nevoie de o cremă care să îmi micșoreze porii. 

Am nevoie de foarte multe creme, nu? Dar cum ar fi dacă v-aș spune că toate aceste creme se găsesc într-una singură? Ei bine, această cremă există și se numește Normaderm Anti-Blemish Care. Am un singur cuvânt cu ajutorul căruia să o descriu perfect: MI-NU-NA-TĂ.

[Săptămâna Vichy] Normaderm Anti-Blemish Care beautybyjules.ro 1

Trebuie să recunosc că după ce am trecut pragul de 30 de ani trebuie să fiu foarte atentă la ce îmi pun pe față. Am nevoie de produse pe care să mă pot baza și alături de care să fiu cea mai bună variantă a mea. Am nevoie de produse care să îmi dea un boost de încredere și care să mă protejeze indiferent de factorii perturbatori de peste zi.

Folosesc cu precădere produse dermatocosmetice care reușesc să se muleze pe nevoile zilnice ale tenului meu. Normaderm Anti-Blemish Care exact asta face. Este o cremă pentru tenul matur, fără parabeni și este potrivită chiar și pentru pielea foarte sensibilă. Imprefecțiunile sunt reduse și pielea este vizibil înfrumusețată după numai o săptămână de folosire. Pe site-ul Vichy Romania găsiți întreaga listă de ingrediente și explicațiile referitoare la tehnologia Air Licium+ Phe Resorcinol folosită în compoziția cremei.

Normaderm Anti-Blemish Care este crema pe care o folosesc pe timpul zilei în perioada aceasta și este perfectă pentru tenul meu. Pentru că folosesc mai multe produse din gama Normaderm acțiunea acestora a fost complementară și tenul meu nu a fost niciodată mai strălucitor. V-am mai povestit că întâmpin câteva probleme de sănătate și că propria-mi tiroidă lucrează momentan împotriva mea. Fața mea este plină de imperfecțiuni și mediul exterior nu ajută deloc.

[Săptămâna Vichy] Normaderm Anti-Blemish Care beautybyjules.ro

Dar chiar și așa, cu multe probleme din perioada aceasta, se vede o schimbare majora în bine la tenul meu. Coșurile au dispărut și cele noi care apar se usucă rapid. Normaderm Anti-Blemish Care este absorbită ușor de piele datorită consistenței sale aerate și ușoare. Nu lasă în urmă tenul gras și senzația de catifelare persistă o zi întreagă. La fel și senzația de prospețime obținută imediat după aplicare.

Este o bună bază pentru machiaj, fondul de ten se întinde uniform și se fixează foarte bine. Recipientul prevăzut cu pompiță ușurează aplicarea iar forma compactă depozitarea. Conturul ochilor trebuie evitat în timpul folosirii așa că este necesar un produs complementar pentru hidratarea acelei zone. V-am povestit zilele trecute care este arma mea secretă când vine vorba despre hidratarea absolută pentru conturul ochilor.

Știu că genele bune (mulțumesc, mama!) mă ajută să am un ten frumos și fără riduri chiar și la 30+, dar până și genele bune au nevoie de puțin ajutor. Mai ales când vine vorba despre imperfecțiuni 🙂

 

Ce părere aveți despre Normaderm Anti-Blemish Care? Ați folosit-o?

pe curând,

Raluca

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.