[Săptămâna Vichy] Idealia Skin Sleep

1
1326

Chiar dacă eu nu reușesc să dorm noaptea cât ar trebui, nu înseamnă că tenul meu nu o poate face. Idealia Skin Sleep este crema de noapte de la Vichy ideală pentru odihna tenului. Atunci când eu îmi pierd nopțile în fața laptop-ului, tenul meu primește toate orele de somn necesare regenerării sale. 

Cum? Foarte simplu. Cu ajutorul ingredientelor active care acționează asupra ciclurilor nocturne de reparare a calității pielii. Vitamina B3, uleiuri reparatoare, LHA, Acid Glicirizic, Acid Hialuronic și Cafeină sunt componentele care stau la baza formulei cremei Idealia Skin Sleep.

Funcționează? Precum un ceas elvețian. Tenul arată odihnit și proaspăt încă după prima utilizare a cremei. Chiar dacă tu nu ai primit numărul suficient de ore de somn. Idealia Skin Sleep poate fi folosită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil. Este o cremă calmantă, regenerantă și fortifiantă, fără parabeni, îmbogățită cu apă termală.

[Săptămâna Vichy] Idealia Skin Sleep beautybyjules.ro 2
Photo by You Foto Studio

Nu știu cum sunteți voi dar eu chiar nu reușesc să dorm atât cât aș avea nevoie. Acum, în timp ce scriu acest articol, ceasul arată ora 01:36. Noaptea. Ziua mea începe fără dar și poate, în fiecare zi a săptămânii, la ora 6:30. Oricum ai număra, odihna pentru tenul meu nu reușește să se strecoare în calcul nicicum. Dar totuși, în fiecare dimineață tenul meu este revitalizat, odihnit, proaspăt și luminos. Chiar dacă eu sunt ușor zombi. Idealia Skin Sleep este și motivul pentru care nimeni nu mă crede că iar nu am dormit.

Cutia mare cu capac argintiu stă în permanență pe noptieră, nu care cumva să uit să o folosesc înainte de culcare. Și nu doar că are efecte uimitoare asupra tenului meu pe timpul nopții, oferindu-mi în fiecare dimineață, în dar, odihna pentru el, dar îmi și dă o stare de bine și mă ajută să dorm. Idealia Skin Sleep miroase ca o grădină plină cu flori, dimineața devreme, când abia se crapă de ziuă si petalele sunt pline de rouă. Miroase ca un buchet de iasomie culeasă din grădina bunicii și așezată în mijlocul sufrageriei, în vază. 

[Săptămâna Vichy] Idealia Skin Sleep beautybyjules.ro 1
Photo by You Foto Studio

Ușor roz, câteva tonuri mai deschis totuși decât recipientul, crema are o consistență ușoară și plăcută. Deși mult mai grasă decât crema de zi, pătrunde imediat în piele și catifelează plăcut. În câteva minute tenul este perfect uscat, crema fiind în întregime absorbită în piele. În urma ei rămâne un ten fin, plăcut la atingere, și un miros suav. Pielea este gata să își primească porția de odihnă și regenerare. Este uimitor cum poți avea un ten proaspăt și luminos în fiecare dimineață. Zi după zi. După două săptămâni de utilizare chiar se pot observa schimbări majore în textura pielii.

Hidratarea și odihna sunt aliații cei mai importanți și de nădejde în lupta cu ridurile și imperfecțiunile pielii. Dacă pentru hidratare bem multă apă și ne dăm cu cremă hidratantă, pentru partea cu odihna trebuia musai să ne luăm o pauză bună de somn. Iar dacă somnul nu este calitativ, odihnitor sau suficient (cum este și cazul meu)…tenul nostru resimte din plin. Așa că puțin (sau mai mult) ajutor nu strică deloc, nu-i așa?

Voi ați încercat Idealia Skin Sleep? Cum vi s-a părut?

pe mâine,

Raluca

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.