Review: L’Oreal Contour Parfait – 655 Rose Beige

5
2299

Nu știu câte dintre voi folosesc creioanele contur pentru buze, însă cu ocazia acestui review m-am gândit că ar fi bine să dezvolt și ideea de conturare a buzelor.

Am avut în teste L’Oreal Contour Parfait, în nuanța Rose Beige, un creion pentru buze într-o nuanță destul de apropiată de cea a buzelor și care poate fi extrem de util într-un machiaj.

Nuanța, așa cum am spus, este extrem de versatilă, fiind destul de apropiată de culoarea buzelor.

Un creion de buze este extrem de folositor atunci când aveți de corectat forma buzelor. Trasând o linie sub forma naturală le puteți micșora sau deasupra liniei naturale a buzelor, le puteți mări. Anumite rujuri, de obicei cele în culori tari, arată mult mai bine ajutate de un contur corect.

Pentru a trasa conturul buzelor, începeți cu V-ul buzei superioare. Apoi conturați mijlocul buzei inferioare. Aveți mare grijă atunci când conturați marginile buzelor, deoarece efectul nu este prea plăcut atunci când depășiți conturul natural. Uniți marginile cu centrul și veți obține conturul perfect.

Pentru a obține un contur perfect, nu folosiți un creion cu vârful bont. Mie îmi place să ascut orice creion înainte de a-l folosi, așa că țineți la îndemână o ascuțitoare cosmetică. Recomand ascuțitorile cosmetice pentru creioanele de machiaj, deoarece sunt astfel concepute pentru a nu pierde mult produs la ascuțire.

Hașurați sau colorați întreaga suprafață a buzelor cu ajutorul creionului de buze dacă doriți ca rujul să reziste mai mult timp. Creionul contur pentru buze ține rujul în loc și nu îl lasă să se întindă. Cele care folosesc formule cremoase de ruj știu că rujul are tendința să se întindă de-a lungul zilei, iar efectul nu este tocmai plăcut.

Dar să ne întoarcem și la creionul Contour Parfait de la L’Oreal. Nu face parte din creioanele contur cremoase, care se aplică aproape fără să insiști, este puțin cam uscat, însă cred că acest fapt îl face și rezistent. Mie îmi dă impresia că este puțin pudrat și nu se șterge atât de ușor. Scrie mult mai ușor dacă este proaspăt ascuțit. Pigmentația este foarte bună și nuanța este potrivită pentru rujuri în nuanțe apropiate de culoarea buzelor.

Il găsiți la MakeupOnline la prețul de 23,06 lei, în mai multe nuanțe.

Voi vă conturați buzele? Ați încercat până acum același ruj cu și fără contur? Observați diferențe?

5 COMENTARII

  1. ma bucur ca ai scris despre creionul de buze. eu am buzele subtiri si unele nuante le subtiaza mai tare, iar glossurile mai aluneca…
    nu ma pot lauda ca folosesc conturul zilnic, mai uit, dar consider ca ajuta mult 😀

  2. Da, folosesc contur pentru buze. Cred ca indiferent de marimea buzelor, fie ca sunt mai carnoase fie ca sunt mai subtiri, un contur corect face diferenta, in sensul ca buzele arata mai pline. Mie cel putin imi lasa impresia unui look mult mai feminin, si proaspat. Mai ales cand nuanta rujului este una indrazneata.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.