NOTD: Flormar Spring&Summer 2012 – 446

3
1451

Atunci când v-am prezentat întreaga mea colecție de oje – care apropos, s-a mai mărit între timp, e clar că e boală deja – v-am spus că nuanța de albastru din colecția Flormar Spring&Summer 2012 o căutam de multă vreme. Îmi schimb destul de des nuanța ojei ca să nu mă avânt la sticluțe scumpe. Îmi place culoarea, dar nu caut rezistență mai mare de 2-3 zile, pentru că mă plictisesc destul de repede.

Nuanța este absolut superbă și am observat că în lumină artificială, rece, de neon, capătă o tentă ușoară de violet. Nu am avut cum să surprind într-o poză nuanța aceea, dar la 8 lei sticluța merită să o descoperiți singure. Cum aș putea descrie nuanța? Albastru ca de cer senin.

Vă rog concentrați-vă asupra nuanței și nu asupra cuticulelor mele lipsite de hidratare. Am plecat în grabă la țară weekendul acesta și…înainte să ies pe ușă am făcut pozele de mai sus.

Oja s-a aplicat ușor, dar tind să cred că în timp se va îngroșa. Am avut impresia că al doilea strat s-a aplicat o idee mai greu decât primul, dar totuși am obținut o culoare uniformă, fără dungi inestetice. Rezistă bine, luciul este satisfăcător, dar după 3 zile de purtare pot observa ceva zgârieturi. Bine, mi-am băgat și mâinile prin tufele de zmeură, deci nu am fost tocmai cea mai cuminte cercetașă, dar per total, sunt mulțumită de cum a rezistat.

Aveți și voi o anumită nuanță pe care o căutați și nu ați găsit-o încă? În ce gamă cromatică se află?

3 COMENTARII

    • Mulțumesc mult. De fapt este un singur inel, primul inel pe care mi l-a făcut cadou soțul meu 🙂 Nu port alte inele de când îl am pe acesta, iar pe mâna cealaltă port inelul de logodnă 🙂 Deși am și alte inele, foarte fancy și mai ales fashion, acestea au încărcătură emoțională și nu mă pot decide niciodată să le dau jos 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.