Flormar Haul + Swatches

4
3869

O sa încep o serie de postări în care să vă arăt ce am cumpărat/primit în ultimele luni ( vorbim de prin august încoace, ca să nu credeți că sunt vreo maniacă-deși am ajuns la concluzia că sunt…într-o măsură, și ar trebui să mă mai temperez…)

În primul rând, am primit și mi-am luat, la rândul meu, mai multe produse Flormar. Deși trusa mea conținea deja produse de la această firmă, în ultima perioadă colecția s-a mai mărit. Așadar, iată ce produse Flormar au fost adăugate trusei mele. Puteți vedea swatch-uri la produsele de dinainte, în această postare.

Fond de ten în formă de baton, nuanța S6 – ceva mai deschis, deoarece voiam să încerc și eu machiajul gheișă.

Și batonul corector alb, nr. 06, pe care îl folosesc cu succes pe post de bază pentru fardurile de pleoape.

Și iată și swatch-urile lor.

Fondul de ten stick se potrivește foarte bine tenurile mixte sau grase, însă este esențial ca tenul să fie bine hidratat, altfel zonele uscate vor ieși în evidență. Are acoperire medie și rezistă foarte bine. Per total, l-am folosit de vreo 2-3 ori și chiar m-a uimit.

Batonul corector este genial ca și bază de machiaj pentru ochi. După vreo 6 ore fardurile au o ușoară tendință de a se strînge, pentru că nu este chiar un primer, însă pentru un baton corector, își face treaba foarte bine, uniformizând nuanța pleoapelor și în același timp, fiind alb, scoate mai bine culorile în evidență. Poate ar trebui să specific că pleoapele mele au tendința de a deveni uleioase în timp și în general folosesc primerul de la Too Faced pentru a nu se strânge fardul.

Apoi, avem fardul de obraz Flormar Pretty Blush-on numărul 187. Mi-am dorit un fard de obraz roz, mat. Am observat că am o mulțime de farduri piersicii sau în tonuri calde, toate sidefate, și că am nevoie și de farduri mate.

Creioanele Ultra Glide mi-au atras atenția de foarte multă vreme, însă Ultra Copper este primul pe care îl am. Pot spune că textura gel mă încântă extrem de mult.

Și swatch pentru cele două de mai sus.

Pe lista mea au mai fost deja celebra U33, oja din gama Miracle Colors despre care toată blogosfera de beauty vorbește

Și pudra liberă, nou introdusă pe piață. Nuanța pe care mi-am ales-o este numărul 3.

Am primit luna aceasta și mulțumesc mult echipei Flormar, Rotating Mascara, rimelul care se rotește în ambele sensuri, ajutând mult la aplicare.

Și deși este ultimul pe lista aceasta, spray-ul pentru uscare rapidă m-a ajutat enorm în ultima perioadă. Cum unghiilor mele li se face poftă să fie vopsite doar la ore absolut indecente ( 11-12 noaptea), acest spray m-a ajutat să nu îmi stric oja proaspăt aplicată. Cu ojele Essence funcționează ceva mai greoi, fiind mai păstoase, însă pentru ojele cu textura ceva mai lichidă, spray-ul acesta este o revelație, cel puțin pentru mine. Nu știu cum sunt altfel de produse de uscare rapidă, este primul și singurul pe care l-am încercat, până acum.

Și ca ..bonus, iată machiajul de astăzi, în care am folosit creionul Flormar prezentat mai sus și Mascara Rotating, de la Flormar, iar pentru ten am folosit pudra liberă.

Voi ce produse Flormar din cele de mai sus ați încercat? Cum vi se par? 

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.