NOTD: She walks in beauty cu A-England

9
1883

Îmi plac ojele cu nuanțe de poveste, cred că știți deja asta și cred că unele dintre voi ați auzit deja de A-England, brand britanic, ce-și trage inspirația din povești frumoase.

Când am auzit că ojele sunt acum disponibile și în România, la Cosmetice De Lux și că îmi oferă o ojă în teste, mi-a fost tare-tare greu să aleg. M-am oprit asupra uneia dintre cele 3 frumuseți Heavenly Quotes. Este incredibil de greu să alegi o singură nuanță preferată, pentru că toate sunt deosebite, de la nuanță la glitter, la poveste.

M-am oprit asupra She walks in beauty, un amestec complex de glitter hexagonal trandafiriu, de diverse dimensiuni, într-o bază semi-transperentă, auriu pal, ce-și schimbă ușor nuanța în lumină. Nuanța este inspirată de poemul lui George Byron.

„And on that cheek, and o’er that brow,
   So soft, so calm, yet eloquent,
The smiles that win, the tints that glow,
   But tell of days in goodness spent,
A mind at peace with all below,
   A heart whose love is innocent!”
Într-un singur strat este discretă, transparentă, dar frumoasă.Este aproape imposibil să prind în fotografii nuanța exactă a glitterului, un roz trandafiriu atât de plăcut încât mi-aduce aminte de povești cu zâne.
În 2 straturi devine opacă, auriul este evidențiat și rozul iese mult mai bine în evidență, în soare. Eu am prins o zi ploioasă, în „grădina mea secretă”.
Rezistă binișor, fiind glitter, fără să aplic un strat de lac protector deasupra, vreo 3 zile, în condițiile în care eu nu-mi menajez unghiile și am prostul obicei să desfac etichete și tot felul de alte lucruri cu unghiile.
Însă mi se se pare că iese în evidență cel mai frumos aplicată ca și top coat peste o ojă colorată.
Am ales Green Fizz de la Bourjois, cu un strat de She walks in beauty, mai jos.
În funcție de cum cade lumina, particulele de glitter roz pal sunt mai mult sau mai puțin evidente.
Așa că maniace ale glitterelor, happy shopping, până pe 31 iulie există și o ofertă – oricare 2 oje A-England la 80 de lei în loc de 88. Nuanțele de roșu sunt de nerezistat, visez la Briar Rose sau Rosr Bower, dar și Dragon arată…aaah 🙂
Cum vi se pare She walks in beauty, reușește să expună frumusețea poemului lui Byron? Voi la ce nuanță ați pofti?

9 COMENTARII

 1. Descrierea ta este foarte frumoasă și brandul știe să se promoveze, însă eu nu aș da atât de mulți bani pe o ojă, fiindcă sunt mulțumită de cele de la Astor și au și prețuri accesibile. De asemenea, nu mă încântă aspectul She walks in beauty.

  • Astfel de branduri au nuanțe cu adevărat deosebite, pe care nu le găsești la brandurile mass market. În general brandurile pro pe nail costă mai mult. Trebuie să iubești glitterele ca să înțelegi de ce sunt multe femei care ar da și dau mulți bani pe o ojă 🙂

 2. Si eu sunt de parere ca este mult mai bine pusa in evidenta peste o alta oja, ca si top-coat. Arata fabulos, oh, bine ca nu sunt maniaca privitor la oje 🙂

   • Mmmmmmmm, arata foarte bine ce am vazut accesand link-ul de mai sus, e „aglomerata” multa „she walks in beauty” pe varful unghiei, cred ca 3-4 straturi.
    Si da, ar arata bine pe culori deschise gen portocaliu, galben, chiar si corai, asa cum arata si pe ceea ce ai postat tu.
    Izvor de inspiratie!

    • Nu cred că e în atâtea straturi, să știi că este un glitter dens, ce am eu peste verde este fix un strat, cu pensula o idee mai plină. Ne vedem noi la un moment dat și vin cu oje la mine, să ai unghiile pregătite să încerci :))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.