NOTD: Max Factor Gel Shine Lacquer – #60 Sheen Merlot

31
3845

Ieri, când v-am arătat nuanța Cobalt Glaze din gama Gel Shine Lacquer Max Factor vă promiteam că astăzi vă arăt și cealaltă nuanță pe care o am, Sheen Merlot. Este una dintre nuanțele sidefate ale gamei, însă un sidef discret, vizibil în lumină foarte puternică.

Pe aceasta am aplicat-o în 2 straturi, pentru că este mai transparentă decât Cobalt Glaze. Pentru că ieri am uitat să precizez, pensula de aplicare este subțire, o puteți vedea în fotografia de mai jos.

Pensula aplicare Max Factor gel Shine Lacquer

În două straturi Sheen Merlot arată ca mai jos aplicată pe unghiile mele.

Max Factor Gel Shine Lacquer 60 Sheen Merlot

În lumina directă a soarelui se poate observa sideful roșu, în ton cu nuanța ojei.

Max Factor Gel Shine Lacquer Sheen Merlot

Pe unghiile mele rezistă chiar mai bine decât Cobal Glaze (cam 6 zile fără uzură foarte vizibilă la vârfuri), iar pedichiura mi-a rezistat incredibil de bine 2 săptămâni. Finisajul este suficient de lucios, însă nu aș spune că oferă chiar impresia de gel. Este o ojă bună, de a cărei nuanță și rezistență sunt încântată și cel mai probabil îmi voi lua și alte nuanțe pe viitor. Puteți vedea toate swatch-urile nuanțelor disponibile AICI.

Pentru 11 ml, prețul este de 28 de lei și de luna aceasta le găsiți în magazinele din România. Pe mine m-ar mai tenta Lacquered Violet și Gleaming Teal, de exemplu.

Cum vi se pare Sheen Merlot? O nuanță potrivită pentru toamna care va bate în curând la ușă?

31 COMENTARII

  1. De obicei nu ma omor dupa ojele inchise la culoare, le prefer pe cele mai aprinse,dar vazand aceasta frumusete m-am razgandit, chiar e frumoasa:)

  2. Eu sincer am ajuns sa ma conving ca toamna a devenit anotimpul meu preferat. Culori, texturi, mirosuri..Oja asta e pentru mine toamna intr-o sticla. E perfecta, zau de nu si desi am vreo doua care seamana cu ea s-ar putea daca imi iese in cale sa fie luata acasa!

  3. Clar,o cumpar:-) desi ma intristam ca se face frigut,ca se intuneca mai devreme,ca deja e 17 august si ca vine toamna,oja asta,” de toamna” ma mai incalzeste:-)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.