NOTD: Harmonious Mess – Orly Mash up!

3
1137

Este ultima nuanță de ojă pe care o am din colecția de vară de la Orly și am reușit să o fotografiez săptămâna trecută. Din cele 6 nuanțe doar Sparkling Garbage nu am reușit să v-o arăt.

Harmonious Mess este o nuanță de lila-cenușiu, aș spune eu, pe care sunt sigură că multe o veți găsi drăguță.

Are textură cremoasă și nu mi-a creat probleme la aplicare, nici la purtare. În 2 straturi acoperă excelent și 4 zile, cât a rezistat pe unghiile mele, a avut doar uzura obișnuită la vârfuri, fără să se ciobească pe suprafață.

Mie inițial mi s-a părut a avea mai degrabă tente de albastru, dar am cedat insistențelor celor din jurul meu, care au declarat-o a fi o nuanță de mov-lila 🙂

Dacă sunteți curioase cum arată și celelalte 4 nuanțe pe care le-am încercat, iată-le: Beautiful Disaster, Choreographed Chaos, Pretty-Ugly și Mayhem Mentality.

Preferatele mele sunt în acest moment Mayhem Mentality, care mă face să mă gândesc inevitabil la mare și la un cocktail pe plajă, apoi Choreographed Chaos, pentru finisajul semi-mat și sideful discret.

Dacă vă tentează vreuna dintre nuanțe, codul BSP15ORLY la BeautySpell este încă valid și vă puteți achiziționa minim 2 lacuri Orly cu 15% reducere.

Din cele 5 nuanțe pe care vi le-am arătat, care vă tentează cel mai tare? Care vi se par cele mai potrivite pentru vară?

3 COMENTARII

  1. Ce nuante frumoase au scos cei de la orly. Asa pastelat, feminime si dragute de-ti vine sa le mananci. Cea mai caratica mi se pare Mayhem Mentality.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.