NOTD: Essence Color&Go – Sweet as candy+Time to romance

6
1777

Cred că v-am spus deja că nu mă pot abtine când vine vorba de ojele Essence, mai ales că am ocazia să le achiziționez prin intermediul unui prieten din Italia. Ei bine, nu m-am putut abține să nu vreau încă o ojă chunky, asemenea celei pe care v-am prezentat-o data trecută.

De data aceasta, am decis să o aplic peste o bază roz-lăptoasă, tot Essence, pentru că stergerea de pe unghii a fost un adevărat coșmar prima dată. Particulele de sclipici s-au încăpățânat să rămână pe unghie, deși le-am învelit în vată imbibată în dizolvant pentru lac de unghii și am așteptat 5 minute să-și facă efectul. Cu o bază, ștergerea s-a divedit mult mai ușoară, pentru că particulele au fost cumva încastrate în bază, fără să mai atingă unghia.

Iată baza – 05 – Sweet as candy, de la Essence, un roz lăptos, potrivit pentru o manichiura french. Am aplicat-o în două straturi. Vă rog ignorați depășirea conturului…era extrem de târziu.

Iar apoi, două straturi de Essence- 72 – Time to Romance.

Din păcate, pentru că nici timpul, nici vremea de afară nu ține cu mine, nu am reușit să fac poze decât la lumină artificială, cu bliț. Time for romance, este mult mai strălucitoare și mai deschisă puțin, decât apare în poza de mai sus. Oja conține particule roz, hexagonale, de sclipici, și glitter mai fin, roz. Cred că pentru sărbătorile ce vor veni este absolut perfectă.

Se dă jos de pe unghii mult mai ușor, având o bază, 5 minute cu unghiile înfășurate în vată îmbibată în dizolvant au fost suficiente, fără să mai fie nevoie să insist. Ca și rezistență, dacă nu este aplicat un lac protector, particulele de sclipici vor avea tendința să agațe și să cadă, așa că va fi nevoie de retuș. Cu lac protector, rezistă destul de bine vre0 2-3 zile, cel puțin pe unghiile mele, destul de solicitate.

Cum vi se par ojele cu particule de sclipici atât de evidente? Aveți o asemenea ojă în colecție? V-ați  dori una?

6 COMENTARII

  1. superba oja !! mai nou si mie au inceput sa imi placa ! am vreo 5 no name ,2cu particule mai mari si mai mici amestecate ,2 numai cu sclipici fin ,iar una cu particule multicolore !arata divin in batai razelor de soare !!! 🙂

  2. I love chunky polishes!Si eu le am cele trei de la Essence (si cred ca Time for romance e preferata mea) Mai am inca vreo 4 sau 5 de la alte firme random!I love sparkly stuff, sunt ca o cotofana:))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.