Colecția mea de oje + produse de îngrijire [Pic heavy]

19
4205

Ca să vă convingeți că obsesia legată de culoare, cât mai multă culoare, este mai mult decât reală, am reușit să-mi fac timp să fotografiez cutia cu oje. Așadar, în pozele ce urmează, vă voi arăta colecția mea de sticluțe colorate.

Începem cu noile venite, nu mai puțin de 10 sticluțe noi, din colecțiile Pretty și Spring&Summer 2012 de la Flormar. Nu am apucat decât să le fac swatchuri pe câte o unghie, să văd exact cum vin, urmează să le port.

P18, P23, P29, P28, P21
P29 este preferata mea de departe dintre cele de mai sus, este un fel de U33 inversat, unde verdele este baza și particulele de sidef albastru o scot din anonimat.

Nu m-am putut abține de la culorile de mai sus. 446, 434, 437,441, 449. Preferata mea este prima din stânga, o culoare pe care o caut de ceva vreme.

Alte oje Flormar adunate de-a lungul timpului. În ordinea de pe tricouri, 125, 236, 27, MG05, MG04, G06(crackle), U33 și U30. Fiecare are farmecul său, dar sunt puțin dezamăgită de Supershine 27, care este transparentă chiar aplicată în 3 straturi.

Mica mea colecție de Farmec – 50, 20, 21, 363, 27. Preferata mea este chiar cea din mijloc. Ojele rezistă mult timp pe unghii și au un luciu deosebit. Când voi găsi nuanțele disco sigur se vor alătura colecției.

Setul Urban Girl de la BeautyUK. Pastelate, simpatice, rezistență bună.

Cele câteva oje Kiko pe care le am. M-au cam dezamăgit la capitorul rezistență, sar cam repede de pe unghii, ceea ce mie mi se întâmplă extrem de rar, dar culorile sunt foarte frumoase. De la stânga la dreapta – 240, 223, 246, 301.

Essence Colour&Go, care m-au cucerit prin culori, dar și prin rezistență. Unele se aplică mai greu, dar la ce preț au, merită clar încercate. Mai sus 05 – Sweet as candy, 41 – Very berry, 48 – Meet me now!, 08 – Ultimate pink, 26 – Break through.

Epopeea Essence continuă cu 39 – Lime up!, 51 – Mellow yellow, 22 – What do you think, 46 – Wake up!, 64 – Be optimistic!

53- You belong to me, 55 – Let’s get lost, 52 – Out of my mind, 78-Blue addicted, 54 – Trust in fashion

34 – Walk of fame, 65 – Camouflage, 72 – Time for Romance, 31 – Hypnotic poison, 35 – Movie star.

Diferite ediții Essence – 64 – Trendsetter, 06 – Bella, 06 Edward, 01 Gagaelectric, 03 Applause, Applause

Ojele Sephora nu excelează în rezistență, ba chiar unele nuanțe au tendința de a îngălbeni unghiile, dar culorile sunt extrem de frumoase. Mai sus, Happy pastel copper, Reggaeton, Leather boots, Merengue.

Și lista continuă cu Zouk, Happy pastel blue, Picnic in the park, Moody woman și Happy pastel lilac.

Câteva oje Seventeen, în culori perfecte de vară. Numerele 17, 44 și 21.

Nails Inc. sunt abia ajunse pe piața noastră, dar culorile merită atenție. Mai sus, Porchester Square, Notting Hill Gate și Whitehall (magnetică).

Colecția Pret a porter de la Deborah Milano are o mulțime de nuanțe interesante, inclusiv de crackle. Eu m-am oprit la cele două de mai sus – 06 Sun power și 66 – Purplish.

Din mica mea colecție de Catrice lipsește o ojă, fiind plecată un pic prin deplasare ( da, împart culoarea și cu alte fete). Mai sus sunt 190 – Wrapped around my finger și 240 – Sold out forever.

Nu am foarte multe oje Orly, dar îmi place mult Top2Bottom, care mă scapă de multe ori din impas – bază și topcoat în aceeași sticluță. Ojele sunt Who’s who pink și Glitz.

Ojele mele de la L’Oreal și Maybelline. L’Oreal 601 și 505, Maybelline 180 Rosy pink și 07 Pastel.

Prima ojă Alessandro, din setul Express Polish Dry, roz, baza cu lotus pentru hrănire și soluția de uscare rapidă.

Lacul de matifiere Rimmel și oja 385 Hot List.

Nu am apucat să le folosesc prea mult, dar mai sus sunt topcoatul special pentru modele de la Konad și 2 nuanțe speciale pentru plăcuțe. Silver și Black.

Oje nepereche – Revlon Lunar, Peggy Sage 076 Grey Deluxe, YSL – Wintergreen, P2 – 120 Dangerous affair și S-he 376.

A doua parte de oje nepereche. Yves Rocher 06 Parme feerique, Avon – Perfectly flesh, H&M – Pink kitty, China Glaze 053 Sweet cream, Blaze ( sun-activated), 2B – 87, Miss Sporty – 060, Sally Hansen – Night Lights.

Și câteva produse de îngrijire – lacuri, soluții pentru cuticule, soluții pentru uscare rapidă.

Acolo unde am swatch-uri prezente pe blog, am pus linkuri către ele. Multe nu au văzut lumina blogului, pentru că atunci când le-am purtat ori nu am avut ocazia să le fac poze, ori pozele nu au ieșit prea bine. Dacă vreți să vedeți un anumit swatch și nu are link, anunțați-mă și voi face tot posibilul să apară pe blog.

Nu sunt prea mândră de faptul că am adunat atâtea oje, mai ales că unele dintre ele sunt destul de asemănătoare, dar… chiar îmi plac culorile. Ojele le țin într-o cutie închisă, departe de soare sau surse de căldură. Nu am oje mai vechi de 1 an jumătate și doar câteva dau semne că nu mai au tocmai consistența potrivită.

Așadar, aceasta este întreaga mea colecție de oje, la momentul actual 🙂

19 COMENTARII

  1. In afara de vreo 10, vreau toata colectia ta de oje :)))))))))). Sunt foarte frumoase, ai niste pasteluri si niste nude-uri absolut delicioase. Sa ne mai arati manichiuri, ca vorba aia, ai cu ce 🙂

  2. woooooow the nailpolish heaven!
    Cate oje flormar si essence ai!Din fericire,au inceput sa se gaseasca oje essence si in orasul meu:D.
    Sunt curioasa sa incerc si eu ojele orly…dar nu stiu daca isi merita pretul:)

  3. Fetelor ojele nu expira.Atunci cand isi schimba consistenta se adauga THINNER adica o solutie care inlocuieste substantele evaporate,toate marile firme de oje de la OPI la ORLY au acest thinner .Nu va aruncati ojele preferate doar pentru ca sunt vechi si ingrosate.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.