EOTD: Rainbow Liner – Trusa Flormar

11
1395

Ieri, pentru că nu mă simțeam deloc bine, răceala continuă să mă chinuiască puțin, presupun că se simte singură și are nevoie de companie, am decis să încerc ceva nou – liner curcubeu. O linie continuă de fard, în nuanțe diferite, în locul liniei uni, de creion negru.

Am folosit trusa de 5 nuanțe numărul 03 de la Flormar, care conține culori intense, fix așa cum îmi plac mie.

Mai întâi, am aplicat un primer ( Too Faced Shadow Insurance), apoi Vanilla din trusa 15th Anniversary de la Urban Decay. Linia de liner am facut-o cu ajutorul Liquif-Eye de la Too Faced. Puteți citi aici despre el. Rezultatul este cel de mai jos.

Am folosit toate culorile din trusă, în afară de albastru, care mi s-a părut că nu prea își are locul în combinație. Mascara folosit este High Impact de la Clinique, cel către care mi se îndreaptă mâna cel mai des, atunci când mă grăbesc. Pozele au fost făcute seara, după ce m-am întors din oraș, asa că se poate vedea și cum a rezistat – puțin întins pe la colțurile ochilor, din motiv de ..vânt.

Sigur voi mai încerca tipul acesta de machiaj, și în alte combinații. Nu este atât de greu de realizat, iar rezultatul este un zâmbet instant. Ca și anecdotă, tatăl meu, cu care m-am văzut ieri, m-a întrebat dacă nu cumva mi s-au terminat fardurile, de a trebuit să combin atât de multe culori. 🙂

Cum vi se pare linerul curcubeu? Amuzant sau nu ați încerca, prea pretențios?

11 COMENTARII

  1. Asta e trusa pe care am pus eu ochii prima oara cand am descoperit produsele Flormar. Nu mi-am luat-o nici in ziua de azi si nici nu cred ca o sa o iau prea curand penrtru ca am ajuns la concluzia ca am prea multe culori turbate pe care le folosesc prea rar. E foarte frumos ce ai facut, e o toned down version of crazy makeup!!Imi place foarte tare ideea!!:D:D

  2. este chiar interesant machiajul. mi se pare vesel si numai potrivit pentru o zi frumoasa de primavara sau vara. dar merge si acum, pe vremea asta mohorata, pentru ca mai adauga putina culoare in zilele noastre.

    • Eu tot timpul sunt contra-curentului, asa ca in zilele mohorate, merg pe culori cat mai vesele, doar-doar se insenineaza si zilele. Ideea nu este a mea, dar a fost chiar fun si sigur o sa o mai aplic, si in alte combinatii.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.