Liptensity – culoare corectă de la MAC

3
2092

Toamna asta este cea a culorilor saturate pe buze, iar noua lansare MAC – Liptensity, vine să confirme foarte clar lucrul ăsta. Ce s-a dorit cu noua colecție de rujuri este obținerea unor culori perfect opace și „corecte”, genul care nu arată diferit în tub față de buze, dar și care să reușească să complimenteze diferite tipologii de ten. Iar aici mă refer la nuanță.

Nuanțele sunt dezvoltate împreună cu tetrachromata Maureen Seaberg. O femeie ce are capacitatea de a vedea până la 100 de milioane de nuanțe, cele imperceptibile pentru cei mai mulți dintre noi. Portofoliul noilor rujuri Liptensity oferă un spectru de 24 de nuanțe extreme, cu o intensitate foarte mare a culorii datorită noii tehnologii dezvoltate – High-Frequency Tetrachromatic Pigments.

Formula are o bază de gel ce pare că se topește la contactul cu pielea. Bogată în pigmenți, culoarea apare la o singură trecere a batonului pe buze, iar finisajul este lucios-satinat. Alunecă ușor, rezistă până la 8 ore, iar buzele se bucură de confort extrem, fără să fie deshidratate de-a lungul purtării.

Recunosc că am fost tare interesată de lansarea aceasta, pentru că urmărisem deja articolele cu swatch-uri de pe blogurile internaționale. Aveam deja vreo 4 preferate și atunci când am fost în fața standului cu rujurile mai că nu știam pe care să-l încerc primul. De la nuanțe nude la nuanțe vesele și culori foarte închise și având promisiunea unei culori perfecte, ce apare real pe buze, e greu să decizi ce ți s-ar potrivi pe moment. Tocmai de aceea am optat pentru culoarea de care nu eram absolut sigură. Și m-am îndrăgostit pe loc, cât să scot portofelul.

mac-liptensity-dionysus-beauty-by-jules

Dionysus este culoarea pe care am ales-o. Un roșu-prună intens, culoarea de care nu eram sigură că o voi putea purta. Însă vă las și pe voi să apreciați cum îmi stă.

Toate cele 24 de nuanțe le puteți vedea mai jos:

mac-liptensity-stallion-blue-beat-galaxy-grey-hellebore

Stallion – negru
Blue Beat – albastru închis
Galaxy Grey – gri cu tentă albăstruie
Hellebore – mov-violet

mac-liptensity-burnt-violet-dyonisus-marsala-cordovan

Burnt Violet – vișiniu prună închis
Dionysus – vișiniu mediu
Marsala – magenta închis
Cordovan – roșu roze închis

mac-liptensity-doe-toast-and-butter-driftwood-smoked-salmon

Doe – bej neutru
Toast and butter – maro scorțișoară cald
Driftwood  – bej liliachiu
Smoked Salmon – maro somoniu

mac-liptensity-claretcast-gumball-medium-rare-double-fudge

Claretcast – magenta mediu
Gumball – roz bomboană
Medium rare – roz mediu
Double Fudge – maro închis intens

mac-liptensity-fireworks-habanero-lobster-postmodern

Fireworks – roșu intens vibrant
Habanero – roșu portocaliu vibrant
Lobster – portocaliu închis
Postmodern – roz corai

mac-liptensity-eros-lifess-blood-ambrosial-mulling-spices

Eros – roz vibrant cald
Life’s Blood – roșu rece închis
Ambrosial – roz vișină închis
Mulling Spices – roșu burgundy

Sunt sigură că din pozele de mai sus vi se par multe nuanțe mai mult decât asemănătoare. Dar nu e deloc așa și tocmai de aceea vă recomand să vizitați un magazin MAC și să le încercați pe pielea voastră. Se văd subtonurile mult-mult mai clar la aplicare și este o adevărată desfătare să vezi diferențele pe care ochiul nu le percepe atât de ușor când rujul este încă în tub.

Pe lângă Dionysus am ales și Doe, nude-ul neutru ce ar trebui să se potrivească absolut fiecărei carnații. De altfel, fiecare model ce a prezentat pe catwalk colecția Balmain de toamnă a purtat pe buze chiar această nuanță. Și recunosc că eu de-asta mi-am dorit nuanța – momentul în care internetul te convinge :D.

Până acum vă pot spune că formula îmi place la nebunie. Alunecă pe buze și aplicarea este extrem de facilă, este incredibil de confortabilă la purtare, nu usucă buzele deloc și chiar se simt mai pline. Dionysus, în cazul meu însă, are neapărat nevoie de creion, pentru că fiind atât de cremos, are tendința să migreze în liniile foarte fine de deasupra buzelor. Se estompează pe parcursul zilei, uniform, însă a rezistat vreo 8 ore fără probleme, deși am băut și am mâncat (cu grijă, pentru că nuanța nu e tocmai cea pe care o vrei întinsă pe față). La ștergerea cu un șervețel buzele au rămas pătate, așa că recomand un demachiant bifazic la demachiere.

Ca o primă impresie, după ce am purtat cam de două ori fiecare ruj, mă declar mai mult decât mulțumită de ele. Și le recomand cu drag celor care vor culori intense pe buze, dar fără problema uscării. Și ca să nu uit, prețul este de 107 lei pentru fiecare ruj.

Vreo nuanță care vă tentează? 

3 COMENTARII

  • Din când în când trebuie să transmiți și mesaje mai puțin pașnice. De ce nu cu un ruj 🙂
   Nuanța pe care am ales-o eu atunci a fost destul de admirată, au mai ales-o câteva fete după ce am îndrăznit eu și au văzut cum îmi stă. Dar desigur, de gustibus non disputandum 🙂 De-asta am ales și Doe, pentru că este…potolită și cuminte.

   • O deschizatoare de …drumuri…de rujuri…bravo;)
    Nuanta e wow,nimic de zis,dar mereu depinde de nuanta tenului,ochilor,parului,danturii..nuantele astea sunt suspecte;)
    Dar e bine si putere via ruj,clar;)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.