L’Oreal Smartbond. Pentru un păr plin de viață

0
2571

L’Oreal aduce o inovație în domeniul colorării părului! Sunt foarte entuziasmată pentru noile descoperiri în acest domeniu pentru că sunt tipul ăla de persoană care se plictisește de o culoare în câteva luni de la colorare. În același timp sunt reticentă în aplicarea unei noi vopsele de păr pentru că nu vreau să ard părul sau să îl fac să arate ca o mătură.

Pe lângă asta mai e problema culorii: îmi plac la nebunie cele pastelate, deschise, iar asta mă obligă să decolorez în prealabil părul. Am avut de ceva timp în minte să colorez părul într-un roz pal, deschis, și până la urmă mi-am făcut de cap. Deși m-am dus la salon și am aplicat produse profesionale pe păr, pe locul unde s-a folosit decolorant (vârfuri) am rămas cu aspect și senzație de uscat. Asta e veșnica poveste a decolorantului: permite obținerea unei nuanțe deschise, dar deteriorează inevitabil părul. Cel puțin așa era până acum, înainte să vină echipa de la L’Oreal cu un nou produs: Smartbond.

Smartbond este o noutatea absolută în portofoliul brandului L’Oréal Professionnel, un sistem aditiv pentru colorare și decolorare, pentru un păr puternic și sănătos. Este conceput pentru folosirea de către profesioniști, în saloane. Idee de bază este că are rol în întărirea legăturilor fibrei capilare, care sunt afectate în momentul în care se colorează sau decolorează părul.

colorare-cu-smartbond-loreal-professionnel

Treaba asta mi se pare fantastică, pentru că îți permite să te joci cu diferite nuanțe de vopsea fără să afectezi atât de mult firul de păr. Poți să treci prin diferitele culori fără să îți mai faci griji cu privire la sănătatea podoabei capilare, cel puțin nu în exces.  Produsul se adresează în special femeilor care vor să își schimbe mai des look-ul pentru a fi în tendințe. Aparent nuanțele pastel nu sunt doar obsesia mea, pentru că au peste 14 milioane de căutari pe Google, așa că este evident ce adresabilitate are Smartbond.

Formula Smartbond este o combinație dintre acidul maleic și ceramide, care protejează și întărește legăturile firului de păr în timpul colorării. Pentru a scoate pe piață acest produs, a fost implicată o echipă formată din cei mai buni tehnicieni în colorare, recunoscuți internațional: Johny Ramires, Frederic Mennentrier și Matthew Collins, care fac parte din L’Oreal Professionnel’s 2016 International Hair Artists Glam Team.

Un alt aspect fain la produsul ăsta este că nu crește timpul efectiv de acțiune a vopselei. În sine, e alcătuit dintr-un kit tehnic, care se aplică în doi pași.

În primul rând se adaugă aditivul în produsul de decolorare sau de colorare, pentru a proteja și întări părul în timpul serviciilor tehnice. Apoi, după clătire, se aplică pre-șamponul pe păr, de la rădăcină la vârfuri. Se clătește din nou după ce este lăsat să acționeze 10 minute și se urmează serviciul obișnuit de după colorare.

sistem-loreal-smartbond-in-2-pasi-pentru-colorare-sigura

• Smartbond  pasul 1: aditiv – limitează sensibilitatea și protejează legăturile puternice și structura proteică din fibra capilară.

• Smartbond pasul 2: pre-șampon – elimină ionii depuși de produsele oxidative și permite refacerea legăturilor slabe din fibra capilară.

Mai multe informații in legatură cu produsul puteți găsi folosind tagurile: #lorealpro  #smartbond  #faracompromis  #truestory. Sau direct de pe site-ul oficial, AICI.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.