L’Oréal Professionnel relansează Mythic Oil

de -
2 268

Cum veștile bune nu vin niciodată singure, în luna aprilie L’Oréal Professionnel relansează cele două uleiuri Mythic Oil,  Mythic Oil Ulei Original și Mythic Oil Ulei Scintillante pentru păr și corp. 

În noua variantă, concentrația ridicată de uleiuri naturale oferă părului îngrijire profesională cu strălucire legendară. Doar câteva picături și misterul este dezvăluit, părul este intens hrănit, mai suplu și radiază de sănătate. Cum vara ne bate la ușă, soarele este din ce în ce mai puternic așa că protecția suplimentară nu este doar un capriciu ci o necesitate.

De ce Mythic Oil?

În primul rând pentru concentrația de ingrediente active. Conține ulei de argan și de susan, extrase și prelucrate sustenabil. Uleiul de argan, denumit și aurul lichid, are efect antiinflamator, hidratează în profunzime pielea și părul și are efect energizant. Conține acizi grași, acidul oleic, acidul alfa-linoleic, acidul palmitic, acidul stearidonic, acidul linoleic şi acidul miristic și o mare concentrație de vitamina E. În varianta relansată Mythic Oil, concentrația de uleiuri naturale a crescut de la 2% la 26%.

Esența o reprezintă uleiurile naturale. În compoziție, Mythic Oil conține 14 ingrediente naturale diferite: rapiță, șofrănel, jojoba, avocado, osmanthus, migdale, smirnă, portocale, ghimbir, floarea soarelui, caise și merișoare și cele două uleiuri despre care am vorbit deja, de argan și de susan.

Mythic Oil are o textură emolientă optimă și oferă o hrănire personalizată firului de păr. Astfel, acesta beneficiază de descurcare rapidă, protecție de lungă durată, lejeritate și o strălucire delicată. În plus, devine catifelat la atingere.

Noile beneficii ale Mythic Oil sunt protecția termică de până la 230⁰C, 48 de ore anti-umiditate, protecție anti-frizz, volumul de durată și un păr disciplinat și mereu sub control.

Semnătura olfactivă Mythic Oil este îmbogăţită cu note florale de iasomie, lăcrămioare, gardenie şi mosc alb, combinate cu note marine și de fructe precum portocale, mandarine, vă va purta într-o călătorie senzorială.

Uleiurile Mythic Oil se comercializează în recipiente de 100 ml la prețul recomandat de 108 lei.

Z

 

Numele meu este Raluca şi sunt dependentă de scris. Şi de călătorii. Şi de frumos în toate formele lui. Sunt pasionată de oameni şi de poveştile lor. Iubesc cărţile, teatrul, filmele bune, opera, baletul, marea, bicicleta, Eminem, Rammstein şi Korn. V-am spus că nu pot trăi fără mare? A, şi iubesc căţeii.

2 COMENTARII

    • Da, costurile sunt mărișoare, dar în general calitatea costă. Nu te poți aștepta să cumperi o pereche de pantofi cu 10 lei și să te aștepti să fie din piele și super calitativi 🙂 În cazul de față, costul este dictat de ingredientele folosite.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.