Fixativ hipoalergenic – Infinium Pure

0
2100

Folosesc rar fixativ, în acele momente când trebuie să mențin un look pentru o perioadă îndelungată. Îl folosesc atât de rar pentru că am un fir de păr foarte gros, care rezistă bine la orice coafură aleg să fac, dar întotdeauna rămân câteva fire mai rebele care aleg să strice tot aspectul.  Un alt motiv pentru care mă feresc de fixativ este mirosul, pe care îl simt până în străfundurile plămânilor, ca să nu mai vorbesc de gustul care rămâne câteva momente în gură. L’Oreal au venit cu o variantă mai drăguță, fixativul Infinium Pure.

Infinium este un fixativ profesional, destinat tehnicienilor profesioniști din saloane și utilizatorilor de produse profesionale. Este lansat recent, în octombrie 2016, și face parte dintr-o întreagă gamă, cu același nume: Infinium Pure.

Numele a fost ales pentru că reflectă foarte bine formula. Fixativul ăsta e diferit de celelalte prin faptul că nu conține parfum, deci nu are nevoie nici de agenți de mascare a parfumului, astfel încât agresivitatea  cu căile respiratorii e minimă. Nu provoacă tuse, senzație de mâncărime sau gustul ăla nesuferit de care vă povesteam mai devreme. Are o difuzie foarte fină și ofera o fixare intensă fără a încărca părul și fără a lăsa reziduuri vizibile.

Noua formulă, Infinium Pure, este redusă la un minim strict pentru confort maxim.

Mie îmi surâde ideea de fixativ fără miros puternic și fără rămășițe pe papilele gustative. Totuși, nu sunt atât de pornită împotriva lor, pentru că nu sunt client fidel, care să-i cunoască toate defectele. Cred că cea mai sensibilă părere ar fi a celor care folosesc produse de fixare într-un mod constant. În orice caz, indiferent de frecvența utilizării, nu cred că vor fi foarte multe persoane care vor simți dorul unui fixativ clasic.

Infinium Pure este disponibil în 3 variante, în funcție de gradul de fixare dorit.

1.    Infinium Pure Soft, oferă fixare lejeră

2.    Infinium Pure Strong, oferă fixare puternică

3.    Infinium Pure Extra-Strong, oferă fixare extra-puternică

Preț recomandat: 59 RON/300ml în saloanele partenere L’Oreal Professionnel.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.