Noua colorare Loncolor. Intensitate a culorii fără amoniac

0
8736

Am avut multe experiențe neplăcute în ceea ce privește colorarea părului. Prima tentativă de schimbare a culorii a fost pe la 14 ani, când mi se părea că roșcatul este cea mai dezirabilă culoare dintre toate. Am abordat tema vopsitului cu mama, dar e de la sine înțeles că nu a fost prea încântată de idee. Ca să fiu sinceră, s-a opus ferm, dar m-am gândit să testez totuși apele.

Cu ideea asta în minte, m-am dus țintă a doua zi la unul dintre hipermaketurile Cora și mi-am cumpărat prima cutie de vopsea roșie care mi-a ieșit în cale. Bineînțeles că efectul final a fost dezastruos, atât estetic cât si psihic. Nu am lăsat experiența respectivă să îmi distrugă toate așteptările în privința vopsitului, așa că am lăsat părul să crească și am luat-o de la capăt.

Urmatoarele încercări nu au fost mai reușite. După mai multe experimentări cu pigmentul roșu am hotărât să trec direct la blond, rezultatul fiind un păr ars de la decolorantul ieftin și o nuanță stridentă de portocaliu.  Pe parcursul testărilor cu diverse branduri de vopsea de păr și diferiți pigmenți, am ajuns la câteva concluzii deloc surprinzătoare:

–          Nu joci ruleta rusească cu părul

–          Nu te vopsești prima oară pe cont propriu

–          Nu folosești branduri obscure

Există totuși și modalități mai puțin dăunătoare de a schimba culoarea naturală a părului, printre care vopseaua fără amoniac. Cei de la Loncolor au scos o gamă de 14 nuanțe diferite, de la blond cenușiu până la brunet cu tente albăstrui.  Printre ingrediente se găsesc unt  de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui. În plus, sunt însoțite de un mix format din patru uleiuri 100% naturale, ce se adaugă în timpul preparării amestecului colorant: ulei de măsline, jojoba, migdale si sâmburi de struguri. Aceste uleiuri sunt bine cunoscute pentru proprietățile lor hidratante si regenerante, fiind folosite în diverse măști de hrănire intensa a structurii firului de păr.

vopsea-expert-oil-fusion-loncolor

Mix-ul format din cele patru uleiuri foarte fi folosit și de sine stătător, în îngrijirea ulterioară a culorii, pentru un efect de lungă durată.

“Atunci când ne vopsim, ne dorim ca rezultatul final să fie unul de excepție, dar în același timp vrem ca părul să fie revitalizat încă de la rădăcină, astfel ca el să fie mereu strălucitor. Mixul de uleiuri naturale din noua vopsea Loncolor Expert Oil Fusion aduce proprietățile benefice ale unor uleiuri 100% naturale, având ca efect emolierea părului, asftel încât fiecare consumatoare să obțină culori intense, rezistente, cu o acoperire excelentă a firelor de păr alb. Un păr cu un aspect sănătos și plin de reflexii strălucitoare îți oferă încredere, iar noi ne dorim ca fiecare consumatoare Loncolor să aibă parte de culoarea încrederii” – Cătălina Serafini, Marketing Manager Loncolor.

loncolor-expert-oil-fusion-vopsea-de-par-fara-amoniac

Adițional, gama Loncolor Expert Oil Fusion cuprinde si o mască pentru păr cu ulei de argan, cheratină hidrolizată si provitamina B5, care promite să ofere părului vitalitate și stralucire după vopsire.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.