Noua vopsea Loncolor Expert în 16 nuanțe bogate

4
12884

Știți care este cea mai veche marcă românească de vopsea de păr? Loncolor. Cu o tradiție îndelungată, anul trecut a ocupat numărul 1  în volumul de vânzări la nivel de țară, ceea ce mă face să cred că româncele au încredere în brandurile locale.

Ei bine, săptămâna trecută Loncolor a lansat Expert AOE-TechTM, noua lor tehnologie pentru colorare părului acasă. O vopsea de calitate înaltă, cu ajutorul căreia se pot obține acasă rezultatele de la salon, fără miros neplăcut.

Mie cu siguranță îmi place să-mi vopsesc părul. Am încercat de-a lungul anilor tot felul de culori noi, de la nuanțe intense sau discrete de roșcat la negru albăstrui, iar acum, după 8 ani de când am renunțat la blond, revin în tabăra femeilor cu cosițe aurii. Colorarea părului nu este doar un mijloc de a ascunde firele albe încăpățânate, ci un mod de a te transforma. Culoarea de păr perfectă îți dă încredere, te face mai puternică în unele situații și câteodată chiar te îmbie să accepți provocări și să încerci lucruri noi.

Loncolor Expert - noua vopsea cu amoniac incapsulat - nuante de blond

Loncolor Expert - noua vopsea cu amoniac incapsulat - nuante de blond 2

Cu noua formulă de vopsea Loncolor aduce tehnologia AOE-TechTM (Ammonia Odor Encapsulation) în casele noastre, oferind avantajele colorării permanente a părului cu amoniac – culoare mai intensă și durabilă – reducând însă semnificativ mirosul la aplicare. Molecula de amoniac este încapsulată în vopseaua cremă și asigură o aplicare ușoară, fără miros înțepător.

Loncolor Expert - noua vopsea cu amoniac incapsulat - nuante de saten

Loncolor Expert - noua vopsea cu amoniac incapsulat - nuante de brunet

“Cercetarea din spatele acestei revoluții a avut un scop precis: ca fiecare consumatoare să aibă parte de rezultate profesionale pentru culoarea părului și de o experiență cât mai plăcută. Cu noua tehnologie AOE-TechTM, consumatoarele noastre vor obține acasă culoarea la care au visat, printr-un proces ușor și fără miros neplăcut”, a declarat  Cătălina Serafini, Marketing Manager Loncolor.

Noua vopsea Loncolor Expert AOE-TechTM este o nouă etapă în evoluția colorării părului pentru marca românească și pentru a îngriji părul în timpul colorării conține uleiuri din germeni de grâu și extract de curmal, ingrediente care ajută și la intensificarea culorii. În gamă se regăsesc 16 nuanțe special create pentru a scoate în evidență frumusețea părului, de la nuanțe de blond angelic la roșcat focos și nuanțe bogate de șaten și brunet.

Loncolor Expert - noua vopsea cu amoniac incapsulat - nuante de roscat

Loncolor Expert - noua vopsea cu amoniac incapsulat - nuante de roscat intense

În pachetul de vopsea se regăsește și o mască specială pentru părul vopsit, ce îmbină calitățile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru a asigura strălucirea părului proaspăt vopsit. Totodată, echilibrul perfect dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lămâie și trestie de zahăr, intensifică elasticitatea naturală a părului, acesta devenind mătăsos și delicat.

Selecția de nuanțe mi se pare excelentă și ultimul roșcat, arămiul, de fapt, mai-mai că mă face să-mi doresc să revin la el.

Pentru voi ce nuanță de păr are culoare încrederii?

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.