L’Occitane Pivoine Sublime

1
1484

Nimeni nu poate contesta fascinația pe care oamenii au avut-o întotdeauna pentru bujor. Supranumit și Floarea Lunii, indiferent de colțul de lume unde se afla, bujorul a fost pus la loc de cinste. În Grecia antică bujorul era o plantă a vindecării, înzestrată cu puteri majore datorate înfloririi lui în nopțile cu lună plină. În China reprezenta familia regală și era considerat o floare aprosperității și un simbol al bogăției și al frumuseții. În Evul Mediu persoanele somnambule erau tratate prin acoperirea cu frunze și petale de bujor.

În antichitate oamenii considerau că bujorul este o plantă cu puteri miraculoase. Fix acest fir l-au urmat specialiștii L’Occitane când au dechis să încheie un parteneriat exclusiv cu Jean-Luc Riviere – un cultivator pasionat, a cărui familie s-a devotat creșterii acestei specii de flori de peste 160 de ani, în regiunea Drome din Franța. Din acest parteneriat s-a născut o gamă inovatoare de perfecționare a pielii, cu extract de rădăcină de bujor. Scopul ei final fiind hidratarea, corectarea imperfecțiunilor, reducerea porilor și a liniilor fine, care să redea tenului frumusețea naturală.

beautybyjules.ro L'Occitane Pivoine Sublime 3

Am descoperit în noua gamă plină de bujori Serul pentru față cu o textură lejeră ce oferă tenului o senzație de prospețime și îmbunătățește vizibil calitatea pielii. Reduce liniile fine și imprefecțiunile și catifelează. Serul poate fi achiziționat la prețul de 174.19 lei/flaconul de 30 ml. Crema pentru față conține un agent ‘’inteligent’’ cu proprietăți de ajustare a hidratării, permițând produsului să-și adapteze acțiunea în funcție de climat și de nivelul de umiditate. Prețul pentru 50 de ml este de 150 lei.

Cremă CC pentru față conține pigmenți CC și particule sidefate care se transformă în timpul aplicării pentru a se adapta oricărui tip de ten și a-l lăsa uniformizat. Textura catifelată oferă un aspect natural și poate fi folosită atât individual, cât și ca bază de machiaj iluminatoare. Protejează împotriva razelor UV (SPF20) și corectează  imperfecțiunile pielii, pentru ca rezultatul să fie un ten revitalizat și strălucitor pentru întreaga zi. Flaconul are 30 ml iar prețul de comercializare este de 113.23 lei.

beautybyjules.ro LOccitane Pivoine Sublime 2

Tot în noua gamă L’Occitane am descoperit și un Spray hidratant pentru față în flacon de 100 ml la prețul de 48.39  lei. Un spray revitalizant, cu un parfum delicat și fin, hidratant și tonifiant. Nu sunt cel mai mare fan al spray-urilor pentru față, dar acesta miroase atât de bine și lasă în urmă un ten atât de proaspăt încât merită încercat.

Pentru buze am descoperit un Balsam de buze cu efect de uniformizare, cremos și ușor de aplicat. Disponibil în 4 nuanțe: Transparent, Rose Nude, Rose Plum și Rose Amber la prețul de 72 lei.

beautybyjules.ro L'Occitane Pivoine Sublime 1

În ceea ce privește curățarea (unde de la stadiul de fan am trecut la cel de fanatic), noua gamă are un trio perfect. Perfecting Gel Demachiant (85 lei), un gel unic,  cu o textură fresh, apoasă, ce se topește pe piele. Curăță perfect fața, ochii și buzele, lăsând pielea curată, fresh, luminoasă și catifelată. Perfecting Gel Exfoliant (115 lei)ce se transformă într-un ulei ce curăță delicat și eficient tenul. Îmbogățit cu extract de bujor, agenți exfolianți de origine naturală și glicerină, acest produs lasă tenul neted, radiant, cu pori mai puțin vizibili. Poate fi folosit în două moduri: ca exfoliant, se aplică pe fața uscată, se masează delicat, după care se clătește cu apă;  ca mască, se aplică un strat mai gros pe față, se lasă să acționeze 2 minute, se masează delicat, după care se clătește cu apă. Și Perfecting Loțiune Tonică (78 lei) ce completează  procesul  de  curățare și  lasă tenul curat, hidratat, cu o senzație de prospețime. Oferă suplețe, închide porii și pregătește tenul pentru următorul pas de îngrijire.

 

Cum vi se pare noua gamă cu extract de bujor? Dacă nu ați descoperit-o încă prin magazine, vă spun eu, miroase absolut senzațional 🙂

pe curând,

Raluca

1 COMMENT

Comentează și tu! Spune-ți părerea.