Givenchy & UberGENTLEMEN

0
1233

Oare cu ce călătoresc pe distanțe mari gentlemenii care nu au propria mașină? Cu Uber, cel mai probabil. Iar vineri, pe 16 septembrie, cei care comandă o mașină primesc un cadou special de la Givenchy la finalul cursei. Noul parfum Gentleman Only Absolute. 

Sephora s-a aliat cu Uber și Givenchy pentru a le face o surpriză celor care călătoresc cu Uber pe 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00. Tot ce trebuie să facă doritorii este să aleagă din aplicație opțiunea UberGENTLEMEN.

Dacă nu ați folosit până acum serviciul, trebuie să știți că tariful unei curse este cel standard UberSelect – Tarif de bază – 1.65 lei; Tarif / km – 1.65lei; Tarif / minut – 0.28 lei. Utilizatorii noi Uber care își fac cont cu codul UberGENTLEMEN pe Uber.com/App vor beneficia de o primă cursă gratuită, în limita a 30 lei.

Pachetul pe care îl primesc cei care comandă prin opțiunea UberGENTLEMEN conține un parfum Gentlemen Only (50 ml), două eșantioane din parfumurile star Givenchy: Gentlemen Only EDT și Dahlia Divin Le Nectar și un voucher de 50 RON pentru a achiziționa produse Givenchy din magazinele Sephora.

Gentlemen Only Absolute este noul parfum masculin de la Givenchy, proaspăt lansat. Este o apă de parfum bogată și reprezintă un tribut modern adus clasicului Givenchy Gentlemen din 1974. Un parfum inspirat de bărbatul contemporan rafinat și elegant. Cu note orientale, lemnoase și condimentate, este o întrupare a sofisticării și a stilului. Bergamota puternică și ușor metalică din notele de vârf este urmată de un trio cald de condimente: nucșoară, scorțișoară și șofran. Iar finalul dezvăluie o combinație senzuală de lemn de santal și vanilie delicioasă.

Poate vă convinge că este un parfum de încercat și faptul că Simon Baker (genial în The Mentalist!) este imaginea liniei.

Cel mai probabil cererea va fi mare și trebuie să știți că disponibilitatea este limitată. Fiți însă pe fază vineri și dacă aveți nevoie să vă deplasați prin oraș ca un gentleman, alegeți Uber 🙂 Eu m-aș bucura tare mult ca Sephora să se gândească și la doamne și domnișoare pe viitor. Cum ar fi să comanzi o mașină și să primești un cadou parfumat sau colorat? Prevăd multe zâmbete în ziua respectivă.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.