Givenchy Prisme Blush

0
1417

Modern, urban, ușor de aplicat și extrem de dorit, noul produs Prisme Blush a fost creat pentru femeile cu o personalitate puternică.

”Expertiza Givenchy maestră a pigmenților, culorilor și luminii, înțelege în profunzime frumusețea și pielea femeilor din intreaga lume – toate acestea se regăsesc în cele opt duo-uri create pentru fiecare tip de ten. De la nuanțe discrete și naturale, până la unele foarte îndrăznețe, pentru ca fiecare femeie să își poate afirma personalitatea.

A fost nevoie de întreg talentulul creativ a lui Nicolas Degennes pentru a explora gama acestor emoții și pentru a le reproduce în opt culori pentru o excepțională Prisme Blush.”  – comunicat Givenchy

Nu cred că am apucat să vă povestesc cum am descoperit obsesia pentru blush-uri, dar am să încerc să vă povestesc pe scurt, pentru că aș vrea să înțelegeți de ce sunt atât de entuziasmată de această lansare Givenchy.

Totul a început cu un make-up perfect by Iuliana. Un make-up pentru un eveniment important, care a rămas de referință pentru mine. Deși Iuliana nu vrea să recunoască, este extraordinar de talentată când vine vorba despre culori și explorarea dimensiunilor feței, pentru a crea lumini, umbre și texturi. Mi-a descoperit unghiuri ale feței, mi-a explicat principii și mi-a dăruit primul meu blush nuanța peach.

Ca o ignorantă ce eram, foloseam perle pe post de blush, nuanțe pământii, și eram mulțumită cu asta. Ei bine, nuanța peach a fost game changer pentru mine. A fost o transformare atât de dramatică încât am început să caut și să testez noi și noi nuanțe. Să descopăr un univers infinit de culoare, care, în combinația potrivită, îmi transforma complet make-up-ul.

Revenind la Prisme Blush, paleta de culori și nuanțe este incredibilă. De la natural la îndrăzneț, imposibil să nu găsești nuanța potrivită. Îmi place foarte tare faptul că cele două nuanțe sunt perfect complementare, cea perlată putând fi utilizată pe post de iluminator, atrage în mod natural lumina și o poți aplica în partea de sus a pomeților, pe tâmple și pe podul nazal.

Să vorbim puțin și despre carcasă. Fiind vorba despre Givenchy, nu putea fi vorba decât despre o carcasă couture. Noua carcasă Prisme Blush este reprezentată de un dreptunghi perfect geometric, lucios, lăcuit cu negru intens, cu sigiliul 4G și împodobită cu emblema iconică Couture. Elegantă este puțin spus.

Mie îmi place extraordinar de tare când un brand customizează produsele astfel încât să ne putem identifica cu ele. One size fits all nu este valabil atunci când vorbim despre make-up, cu atât mai puțin dacă ne referim la blush. Pomeții proeminenți, sau, dimpotrivă,  lipsa lor, acomodează diferit nuanțele. În căutarea make-up-ului perfect, ai nevoie de armele potrivite. Și uneori, Universul complotează și le primești. Sub forma unor dreptunghiuri negre, extrem de elegante marca Ghivenchy.

Z

 

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.