Energycode – codul personal de energie al părului

4
1978

Săptămâna trecută am aflat că părul fiecărei persoane are un Energycode, un profil energetic unic, asemănător cu amprentele digitale. Pentru ca îngrijirea părului să fie cu adevărat benefică, în urma unei diagnoze, poți afla care este Energycode-ul părului tău și poți afla care este formula optimă de îngrijire a lui. Pe scurt, poți afla cu exactitate ce produse sunt cele mai bune pentru părul tău și cum să le folosești.

System Professional, noul brand prestige pentru îngrijirea părului, oferă în funcție de Energycode-ul fiecăreia soluții ultra-personalizate de îngrijire în salon și acasă, pentru ca părul să își recapete energia vie.

„Deși cheratina reprezintă 96% din structura părului, noi cercetări indică faptul că, lipidele, care sunt în proporție de numai 4%, au o influență activă, unică, comportându-se asemenea unui ciment pentru cărămizile de cheratină. Asigurarea unor niveluri optime de cheratină și lipide în păr este cheia pentru schimbarea structurii și transformării acestuia.” – Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional.

Am să explic un pic mai bine cum se determină codul de energie unic al părului. Energycode-ul este identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoză și consultanță, denumit Energycode Mapping. Un specialist folosește aplicația dedicată, scanează părul cu ajutorul unui dispozitiv special și pune întrebări relevante despre păr și îngrijirea lui zilnică. Apoi, aplicația descifrează nevoile specifice de îngrijire a părului fiecărei persoane, în acord cu profilul, dorințele și nevoile acestuia. 

Un păr cu un nivel de energie optim este imposibil să nu fie remarcat! Acesta răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire, are un aspect proaspăt și arată plin de vitalitate. Cum sa nu îl iubești?” – Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

Sistemul de servicii și produse System Professional oferă accesul la peste 174 de milioane de combinații posibile și o alege pe cea potrivită părului tău. Sunt luate în considerare textura părului, lungimea, tratamentele chimice aplicate, dar și modul de îngrijire și produsele folosite de-a lungul timpului.

Produsele au la baza tehnologia Energycode Complex, o combinație patentată de patru ingrediente active, care sprijină părul să își recapete energia vitală. Formula include Lipide Identice Părului (Acidul oleic si Glycerylmonooleat) – consolidează celulele de structură din păr, Cafeina – intensifică circulația și energizează rădăcina, Histidina – repară proteina naturală și protejează împotriva radicalilor liberi, Vitamina B3 Amide – echilibrează hidratarea scalpului.

Codul meu arăta ciudat și era format din două secvențe, prima conținea produsele pe care le puteam folosi acasă, iar cea de a doua produse exclusiv de utilizat în salon. Ce pot spune este că, deși nu am înțeles pe deplin mecanismul aplicației, mie mi-a nimerit perfect Energycode-ul. Părul meu a devenit imediat plin de energie, cu o structură uniformă și ușor de modelat. Produsele mi se potrivesc perfect. Toată ziua am avut senzația aia de a-mi trece mâna prin păr și a-l mirosi :)))))

Îți poți afla Energycode-ul personal la saloanele GETT’S din Afi Palace Cotroceni și ParkLake. Salonul din ParkLake este salonul cu numărul 9 deschis de către cei de la GETT’S și înglobează în exclusivitate conceptul GETT’S Men, un corner special dedicat bărbaților. În plus, tot la ParkLake salonul are același concept ca și în Cluj și este posibil coafatul în aer liber, atunci când vremea permite, evident 🙂

Cum toate veștile sunt bune, eu zic să vă bucurați de o experiență frumoasă la GETT’S, să vă aflați Energycode-ul, să savurați o cafea bună și să vă coafați în aer liber. Apoi, vă aștept să îmi spuneți cum a fost 🙂

Z

4 COMENTARII

  1. interesanta treaba asta !!! pacat ca nu am salon din asta la mine in oras …eu ma plictisesc la mine la salon ..acolo mai bei o cafea ..mai vezi cine mai trece pe strada :))) suuper :))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.