Douglas Advent Calendar – o surpriză pe zi în așteptarea Crăciunului

1
3184

De la o vârstă parcă așteptarea sărbătorilor începe să devină o corvoadă și nu o bucurie, ca atunci când eram copii. Liste de cadouri, liste cu invitați, liste cu pregătirile care trebuie făcute în prealabil. Mai țineți însă minte calendarele din carton, cu ușițe numerotate, de când eram copii? Sub fiecare număr se ascundea o figurină de ciocolată și număram zilele care au mai rămas până la Crăciun în funcție de ușile nedeschise.

Ei bine, există de ceva ani astfel de calendare cu mici bucurii și pentru adulți. Pentru femei, cu preponderență, pentru că ele parcă sunt dispuse să împartășească mai mult din bucuria sezonului și se bucură la fiecare mică surpriză.

Douglas are un astfel de calendar cu surprize colorate și parfumate, astfel încât toate zilele lunii decembrie, până de Crăciun, să fie mai frumoase. Dacă mă întrebați pe mine este nu doar ocazia de a primi un cadou zilnic, în așteptarea celor de Crăciun, ci și o oportunitate de a încerca produsele exclusive și proprii Douglas, într-o selecție destul de bogată.

douglas-advent-calendar-day-1

Un astfel de calendar, care îmbină îngrijirea cu parfumeria și machiajul, a poposit în casa mea de ceva vreme. Și îl vom descoperi împreună, ca într-un fel de probă, în luna noiembrie, câte un produs pe zi, pe contul de Instagram. În interiorul cutiei imense se află mini-produse ce depășesc suma de 145 de lei, cât este prețul calendarului. De la mici răsfățuri, ca tablete eferfescente de baie la creme de mâini, măști de îngrijire și geluri de curățare, la balsam de buze și lac de unghii, inclusiv mini-parfumuri, cutia conține absolut tot necesarul pentru o întreagă lună de ritualuri de înfrumusețare ca la carte. Și nu doar produse sub marca proprie Douglas, ci și produse Anny, Starskin, Artemis, Eos, Tony Gard, mărci exclusive în magazinele brandului.

Calendarul mi se pare inclusiv o idee bună de cadou pentru sărbătoriții lunii noiembrie (Sf. Mihail și Gavril, Sf. Andrei), nu doar o idee de răsfăț personal.

Cum spuneam, de la 1 noiembrie, ca o simulare cu o lună înainte de perioada când ar trebui deschise ușițele, eu voi face o descoperire pe zi pe contul de Intagram, desfăcând calendarul. Dacă vă tentează o astfel de achiziție ar trebui să știți că găsiți in magazine și online inclusiv un astfel de calendar doar cu produse de machiaj, la prețul de 119 lei.

douglas-advent-calendar-makeup

În total, fiecare calendar conține 24 de produse, câte unul pentru fiecare zi de decembrie înainte de Crăciun. Eu am trișat nițel și deja am desfăcut câteva ușițe în avans. Așa am aflat că fiecare produs vine și cu detalii înscrise pe bucata de carton care l-a acoperit, ca să nu existe dubii legate de utilizare.

advent-calendar-douglas-24-magic-moments

Așadar, prima surpriză, în prima zi – Venus Aqua 24 Face Cream. Foarte potrivit, aș spune, pentru vremea de iarnă – o cremă hidratantă.douglas-advent-calendar-prima-zi-venus-aqua-24-face-cream

Bine, datorită legislației de etichetare, calendarul vine cu întregul conținut listat pe spatele cutiei, ceea ce cam strică din surpriză. Dar…poate rugați un prieten să vă ajute cu montarea sa într-un loc unde să nu vă tenteze să-l întoarceți pe spate.

Cum vi se pare un astfel de calendar? Ați reuși să aveți răbdare și să primiți câte o surpriză pe zi sau ați deschide totul într-o clipită?

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.