Cum mi-a salvat Ahava tenul

2
1673
Înainte, în timpul și după utilizarea serului

Anul trecut, în luna decembrie, am ajuns de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală. Da, altă intervenție chirurgicală. Pentru că îmi era foarte rău și pentru că am stat destul de mult în spital, nu am avut grijă de tenul meu. Cred că a fost ultima mea grijă. Așa că m-am întors din spital cu un ten uscat, aspru și vizibil deshidratat. Nu doar că arăta senzațional dar se și simțea într-un mare fel. Chiar trebuia să fac ceva.

Am început cu o curățare temeinică, pentru a înlătura celulele moarte de la suprafața pielii. Apoi am aplicat o mască hidratantă. Pielea mea avea nevoie urgentă de hidratare. Acum trebuia să continui cu cremă hidratantă. Am folosit Ser pentru față cu efect de întinerire de la Ahava.

Ca să fiu extrem de sinceră, nu pot spune că mi-a inspirat foarte mare încredere la început. Serul îmi părea puțin prea uleios, despre Ahava nu știam mare lucru așa că aveam reținerile mele. L-am încercat totuși și am fost surpinsă de cât de repede este absorbit de piele. Acum, repet, pielea mea era fix ca un burete extrem de uscat după două săptămâni de neglijare completă.

După primele trei zile în care am folosit serul de la Ahava, tenul meu își recăpătase textura și culoarea era uniformizată. După prima săptămână și-a recăpătat și elasticitatea.

L-am folosit până la ultima picătură. Sunt estrem de mulțumită de el. Deși este un ser uleios, este ușor și foarte rapid absorbit în piele. Se folosește extrem de simplu pentru că este prevăzut cu pipetă. Ambalajul este de sticlă, ceea ce pentru mine este un mare plus. Produsul păstrează astfel mult mai bine proprietățile compușilor activi.

Deși prețul nu este unul foarte mic, merită toți banii. Costă 330 lei (în perioada aceasta văd că prețul este redus la 285 lei) dar eu l-am folosit zi de zi, dimineața și seara, timp de 3 luni. Prin urmare, costul este de aproximativ 100 de lei/lună.

Este o foarte bună bază de machiaj. De obicei folosesc ser, apoi cremă hidratantă și abia după aplic fondul de ten. În această perioadă am folosit doar Serul de întinerire Ahava, fără să mai aplic o altă cremă hidratantă în completare. În primul rând pentru că, deși tenul meu era foarte uscat, nu am simțit nevoia. Apoi, nu am folosit pentru că nu aveam din aceiași gamă și cred că util așa ar fi fost, să folosesc o cremă Ahava pentru a maximiza efectele.

Pe lângă repararea intensivă și hidratarea în profunzime, un alt efect extrem de plăcut a fost diminuarea liniilor fine formate sub ochi. Efectul de întinerire al tenului este chiar real. Nu știu dacă este chiar de 6 ori, așa cum scrie pe site, dar cu siguranță este vizibil (așa cum se vede și din pozele mele).

Pentru că serul a fost o surpriză plăcută, am comandat și două creme pentru ochi, așa că voi reveni cu un nou material și despre acestea. Aș vrea, însă, să știu dacă voi sunteți mai în temă decât mine și cunoșteați produsele Ahava. Dacă nu, să îmi spuneți dacă sunteți tentate să le folosiți 🙂

Z

2 COMENTARII

  1. Oh, cata nevoie am de acest produs. Il trec pe wishlist. Tenul meu are un aspect destul de tern, parca ii lipseste luminozitatea, vitalitatea. M-am concentrat mai mult pe problema micilor imperfectiuni si am neglijat aplicarea produselor cu efect hidratant si regenerator. Si se cunoaste…

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.