[CONCURS] Profită în siguranță de ultimele zile de vară

115
9075

Dacă sunteți ca mine, întârziați cu vacanța sau concediul, atunci o să vă bucure tare concursul rapid pe care îl lansez. Împreună cu Bioderma România ofer 4 seturi Photoderm (Photoderm Bronz SPF50 și Photoderm MAX Ultra Fluide SPF50+ în nuanța Doree) celor care vor să se bucure la maxim de ultimele săptămâni de vară. La plajă, la piscină sau în concediu, cele două produse vă vor fi de mare ajutor în bagaj, vă asigur.

Este un concurs rapid cu trei șanse de înscriere și o să vă rog să completați formularul Rafflecopter de mai jos.

Pentru o șansă în concurs aștept un comentariu la articol în care să-mi spuneți care este destinația voastră de vis pentru concediul de vară. Iar pentru încă două șanse vă aștept cu același răspuns și în comentarii pe Facebook, chiar AICI, sub poza care anunță concursul.
a Rafflecopter giveaway

Nu uitați să înscrieți în căsuțele din formular numele sub care ați comentat pe blog și numele sub care ați comentat sub poză, pe Facebook ca înscrierea să fie corectă. Aveți timp să vă înscrieți până pe 18 august. Câștigătorii vor fi afișați la finalul acestui articol pe 19 august.

Premiile vor fi expediate de Bioderma România și vor fi trimise doar pe teritoriul României.

Baftă la înscriere!

UPDATE 19 august:

Cei patru câștigători sunt afișați în formularul de înscriere. Numele lor și mai jos :

  • Ștefania Mihai
  • Alice Cristiana
  • Preda Nicoleta Alina
  • Oana Marin

Aștept cât mai repede adresele voastre de  livrare însoțite de numele complet și numărul de telefon pe adresa contact@beautybyjules.ro pentru a le putea transmite mai departe către Bioderma România și a vă putea primi premiile.

115 COMENTARII

  1. Bora -Bora , pentru exotismul pur , pentru nisipul stralucitor si apa limpede ca un cristal , ..ma visez deseori pe un bungallow acolo , fara ganduri , fara zgomote , intr-o liniste calma …in care sa se auda doar valurile spargandu-se de tarm si pasarile cautandu-si cuiburile iar si iar …

  2. Hmm, in multe locuri as vrea sa fiu…dar cred ca cel mai mult mi-as dori in Italia. Am mai fost dar per ansamblu, mancarea, locurile si clima ma face sa ma gandesc ca e destinatia de vis 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.