[BeautyȘtiri] Collistar vorbește despre iubire – Colecția de toamnă 2016

0
1396

Se spune despre dragoste că are un limbaj universal. În orice colț de lume te-ai afla, în orice împrejurare, iubirea nu are neapărat nevoie de cuvinte. S-au scris romane, poezii, melodii înflăcărate, însă și fără să înțelegem cuvintele, vom recunoaște oricând o declarație de iubire. Toamna aceasta Collistar ne invită să vorbim despre iubire. Dar nu prin mijloacele clasice, ci prin simțuri – privire, atingere și miros.

Parlami d’Amore este colecția ce vorbește despre Iubire, cea mai profundă emoție pe care suntem capabili să o simțim. Inspirată de trăirile neexprimate ale inimii, colecția se folosește de emoție și simțuri pentru a comunica, dând formă unei noi dimensiuni în machiaj, o dimensiune încă neexplorată – simțul mirosului. O surpriză romantică, ce face trimitere la scrisorile de dragoste parfumate pe care generațiile anterioare le foloseau pentru a-și declara sentimentele.  Pudrele din paleta star a colecției este parfumată cu Profumo dell’Amore.

Atingeri de roz, castaniu, ciclam, purpuriu și rubiniu se împletesc într-o adevărată lume a emoțiilor. Ochii se luminează cu o linie îndrăzneață de alb, culoarea purității. Iar inspirația a venit de pe cele mai recente podiumuri de modă de la Milano, Paris și New York.

parlami-damore-collistar-toamna-2016

Un act discret și ultra-feminin, parfumarea, primește un rol în colecția de produse pentru toamnă de la Collistar. Un parfum în formă roll-on de purtat oriunde, cu arome seducătoare și romantice. O apă aromatică îmbogățită cu uleiuri esențiale și extracte de petale – Profumo dell’Amore.

parlami-damore-profumo-dellamore-collistar-2016

Produsul star – o pudră duo ce se dedublează în fard de obraz și fard de pleoape. Esență luminoasă, culoare și …parfum. Disponibilă în două variante ton pe ton, cele două nuanțe incluse în etui se completează. Una este mai închisă și satinată, pe când cealaltă este deschisă și luminoasă. Passion și Love sunt cele două tonalități. Roz pentru pasiune și nuanțe naturale pentru iubire. Decorate cu un trandafir pe suprafață, ambele pudre sunt ultra-lejere și sunt parfumate cu notele delicate ale Profumo Dell’Amore. Nuanțele pot fi folosite separat sau împreună.

collistar-parlami-damore-blusher-eye-shadow-duo-light-colour

Ca un tribut adus anilor ’70, produsele destinate ochilor promovează ideea unui machiaj sofisticat. Linii caligrafice și nuanțe ușor de purtat, acestea sunt influențele trend-urilor actuale. Cele trei nuanțe Silk Effect Eyeshadow reflectă o eleganță discretă – castaniu seducător, roz pasional și un nude rafinat.

collistar-parlami-damore-silk-effect-eye-shadow

Elementul angelic – o linie foarte fină și precisă de eyeliner alb. Pensula subțire a lui Shock Eyeliner asigură aplicarea precisă.

collistar-parlami-damore-eyeliner-shock-bianco-angelico

Pentru buze sunt rezervate nuanțe luminoase și pure. Rujul Puro Lipstick, deja devenit un clasic în colecțiile Collistar, alături de creionul contur perfect asortat, ne este oferit în patru nuanțe. Un ciclam încântător, un purpuriu fatal, un roz pasional și un rubiniu fermecător.

collistar-parlami-damore-lips-autumn-2016

Iar pentru acele femei care au nevoie de un strop de stălucire, Magic Gloss Infinite Colour pentru rezistență, culoare intensă și strălucire ca de vynil. Un produs cameleon, de înaltă tehnologie, cu efect de lac pe buze. Culoarea se schimbă în funcție de pH-ul buzelor. Formula este nutritivă mulțumită adaosului de unt de shea. Iar o dată ce efectul glossy dispare pigmenții rămân la suprafața buzelor, cu un efect ce diferă în funcție de persoană. Patru nuanțe: nude, roz, roz azalee și carmin voluptuos.

Nu, unghiile nu sunt uitate și urmează linia romantică a întregii colecții. Cinci nuanțe ce redefinesc paleta de roz și roșu într-o nouă formulă – Velvet Effect Nail Lacquer. Oja se usucă texturat, cu finisaj semi-mat. Din nou Collistar se joacă cu simțul tactic, nu doar cu cel vizual, pentru un efect seducător.

collistar-parlami-damore-nail-lacquer-velvet-effect

Colecția este disponibilă în magazine începând cu luna septembrie și este în ediție limitată. Prețurile sunt după cum urmează:

  • Blusher/Eye Shadow Duo – 148 lei
  • Silk Effect Eye-Shadow – 75 lei
  • Shock Eyeliner – 99 lei
  • Puro Lipstick – 92 lei
  • Magic Gloss Infinite Colour – 85 lei
  • Velvet Effect Nail Lacquer –  35 lei

Cât de romantice vă simțiți toamna aceasta? Vreți să vorbiți despre Iubire?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.