Blond cenușiu de la GETT’S

2
2712

Am tot povestit despre experiențele plăcute și mai puțin plăcute cu părul meu, despre culorile curcubeului pe care părul meu le-a afișat de-a lungul timpului și despre tunsorile care mai de care mai ciudate încercate încă de când am învățat să țin foarfeca în mână. După bob mega scurt și o perioadă de păr natural de lungime medie (pauză binemeritată de către părul meu, aș adăuga), am decis că vreau să fiu Rapunzel. L-am lăsat lung și, ușor-ușor, l-am făcut blond.

Întrebarea pe care o primesc cel mai des este cum îmi îngrijesc părul de este așa de sănătos, deși lung și decolorat. Am să fac o postare separată să vă povestesc acolo cum am eu grijă de părul meu 🙂

Astăzi însă, vreau să vă povestesc cum m-am hotărât eu că vreau păr cenușiu și cum am pus în aplicare asta. Fan (mare de tot) GOT, am luat o poză cu păr de Targaryen și m-am înființat la GETT’S Radisson cu rugămintea ca ce este în poză să fie și în capul meu. Acolo mă aștepta Silviu Nicolaie, un hair artist, l-aș numi eu, școlit și para școlit, care mi-a povestit jumătate de oră, mi-a arătat filmulețe și mi-a explicat în amănunt cum se strică părul dacă este supus unei asemenea agresiuni.

Nu este prima oară când decid să merg pe mâna specialiștilor GETT’S, așa că la fel am făcut și de această dată. Am optat pentru blond cenușiu și păr sănătos.

De când sunt blondă, mereu îmi vopsesc rădăcinile mai închis. Și pentru că rădăcina ajunge să fie lungime, în timp părul meu s-a pătat. Am descoperit pete ușor roșiatice pe care nu reușeam să le mai fac să dispară. Nu erau foarte vizibile dar pe mine mă deranjau cumplit.

Silviu este un fel de vrăjitor. Și chiar nu glumesc. M-a decolorat până la blond pui, a scos toate petele, a uniformizat maxim fără să deterioreze părul deloc. If that is not magic, I don’t know what magic is 🙂

Nu cred că am văzut în viața mea pe cineva mai talentat la vopsit. Mi-a povestit de ce aplică vopseaua diferit de ce știam eu, cum protejează el firul de păr în timpul decolorării și cum obține efectul de trecere între rădăcină și lungimea părului. O serie de secrete pe care le-a testat și învățat de-a lungul celor 15 ani de când este hair stylist.

Secretele lui nu am voie să le dezvălui, m-a pus să promit, dar secretele mele pot să vi le spun. În ceea ce privește părul, întotdeauna apelați la specialiști. Este foarte important ca persoana care se ocupă de părul vostru chiar să știe cum se face asta. În plus, ca în orice altceva, este necesar și puțin talent.

Îl recomand din tot sufletul pe Silviu Nicolaie de la GETT’S, jur că la final până și părul meu zâmbea 🙂

Z

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.