[BeautyȘtiri] Culoare pentru toamnă de la Guerlain

0
1300

Știu că nu e o veste pe care mulți să o aștepte cu drag – venirea toamnei – însă mai sunt doar două zile oficiale de vară. Concediile sunt pe terminate – asta dacă nu funcționați ca mine după complet alt program și de-abia acum v-au ieșit cărțile câștigătoare. Cert este că Guerlain pregătește o nouă serie de machiaj în magazine începând cu 1 septembrie, de la palete de farduri cu nuanțe perfect armonizate la eyeliner și culoare senzuală pentru buze.

Noile palete 5 Couleurs vin în șase combinații, iar fiecare conține cinci nuanțe atent selecționate pentru un rezultat impecabil. O bază pentru netezirea și iluminarea pleoapei, două nuanțe nude, două nuanțe smoky. Cu ajutorul acestor palete look-ul de zi și cel de seară devin ușor de obținut. Mate, satinate sau cu finisaj metalizat, îmbogățite cu pigmenți care reflectă lumina pentru un finisaj captivant, paleta elegantă găzduiește pe lângă cele cinci nuanțe și două aplicatoare ușor de utilizat, o pensulă și un aplicator cu burete.

Cele șase variații:

Rose Barbare 01 = nuanțe de prună

Guerlain Fall 2016 - Rose Barbare 01

Tonka Imperiale 02 = nuanțe neutre

Guerlain Fall 2016 - Tonka Imperiale 02

Coque d’Or 03 = nuanțe de auriu

Guerlain Fall 2016 - Coque d'Or 03

L’Heure de Nuit 04 = nuanțe smoky

Guerlain Fall 2016 - L'Heure de Nuit 04

Apres l’Ondee 05 = nuanțe de albastru

Guerlain Fall 2-16 - Apres l'Ondee 05

Bois des Indes 06 = nuanțe de bej rose

Guerlain Fall 2016 - Bois des Indes 06

Și minunatele rujuri KissKiss se îmbogățesc cu două nuanțe noi, delicate. Un nude rose – Fall in Nude 500 și un roșu rozaliu delicat – Fall in Red 520.

Guerlain KissKiss Lipstick Fall 2016

Iar pentru o privire perfect conturată – Eyeliner L’Art du Trait, cu un aplicator ultra precis, cu vârf lung și ascuțit.

Guerlain Eyeliner L'Art du Trait - fall 2016

Dacă vreți să vedeți swatch-uri pentru toate paletele eu le-am descoperit pe toate la Christine (Temptalia), AICI. Sunt ușor dezamăgită de pigmentație, însă texturile par absolut minunate, mai ales cele satinate/metalizate. Despre rujurile KissKiss vă pot spune doar de bine, pentru că se întind extraordinar de ușor, sunt hidratate, au luciu și rezistă ore întregi (preferatul meu pentru vară este Peach Fizz). Sunt tare curioasă de rezistența și pigmentația eyeliner-ului stilou. Pentru un machiaj rapid mi se pare extrem de util în trusă.

Prețurile recomandate: trusa de 5 farduri  – 300 de lei, ruj KissKiss – 185 lei, eyeliner – 185 lei. Toate produsele vor putea fi testate/admirate/achiziționate începând cu 1 septembrie în magazine.

P.S.: Guerlain pregătește relansarea fondului de ten Lingerie de Peau și eu una de-abia aștept! Dar ne auzim cu vești mai aproape de lansare.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.