În căutarea gamei perfecte de îngrijire a părului – Noile produse Advance Techniques de la Avon

0
3614

Bănuiam de ceva vreme că există un motiv pentru care majoritatea femeilor care trec de o vârstă se reorientează către nuanțe deschise, dar cam dădeam vina pe nuanța pielii, pe căldura pe care tonurile aurii o oferă tenului. Mă rog, tot găseam alte motive decât cele care m-au făcut pe mine să devin blondă. Acum 10 ani am devenit blondă pentru că mi se părea cool. Acum, la 33 de ani, am redevenit blondă pentru că… nu există altă scăpare când apar firele albe. Pentru mine, cel puțin.

Suficient de încăpâțânate, că doar ies de pe capul meu, nu vor să reziste vopsite suficient cât să nu îmi fac abonament permanent la salon și vopsea de păr. Iar blondul reușește să le ascundă suficient de bine cât să nu-mi fie rușine să scot capul în lume. Însă blondul vine și cu niște dezavantaje, mai ales când părul este creț sau ondulat.

Deja uscat din naștere, părul meu suferă un pic cam tare și de la decolorare. Așa că trebuie să folosesc întreaga artilerie grea să-l mențin la cotele normale de hidratare, strălucire și manevrabilitate. Sia has nothing on me! Arăt la fel ca ea pe scenă când doar îmi usuc părul, fără să-i fac nimic altceva 🙂 Doar că ea poartă o perucă, al meu e…natural. Drept dovadă 😀

testing-avon-advance-technique-noile-produse

Am deja cosmeticele potrivite în „depozitul de muniție” cât să-mi pun părul la respect, însă Avon m-a invitat săptămâna aceasta nu doar să fac cunoștință, ci și să încerc într-un pop-up Hair Salon ce pot produsele din noua gamă Advance Techniques. Beneficiază de o tehnologie nouă, inspirată de puterea diamantelor și sunt concepute pentru toate tipurile de păr și toate problemele ce pot apărea.

Supreme Oils este gama ce are la bază complexul Nutri cu 5 uleiuri – macadamia, camelie, migdale, semințe de struguri și marula. Pentru un păr nu doar hidratat, ci și hrănit. Această gamă este dealtfel și preferata noii ambasadoare – Antonia. Pe lângă clasicele șampon, balsam și mască tratament, gama conține și un spray elixir bifazic, ce se poate aplica pe părul uscat sau ud.

avon-advance-techniques-supreme-oils-preferata-ambasadoarei-antonia

Gama mov, Ultimate Volume, este destinată părului ce necesită volum și este îmbogățită cu colagen. Hidratează și lasă părul simțindu-se și arătând mai plin. Conține șampon, balsam și spray pentru volum.

avon-advance-techniques-ultimate-volume-noua-gama-avon

Gama verde, cea pe care am testat-o și eu pentru prima dată chiar înainte de răsfățul Avon este destinată părului care are nevoie de strălucire și este spălat zilnic (daily use). Formula blândă nu doar că lasă părul mătăsos, dar îl și ajută să fie descurcat mai ușor. Conține șampon, balsam leave-in și ser pentru vârfurile despicate și părul uscat. Și prima impresie este foarte bună. Șamponul de unul singur reușește să-mi lase părul descurcat și ușor de manevrat.

avon-advance-techniques-shine-noua-gama-avon

Gama roșie, Instant Repair 7, este formulată pe bază de cheratină și este destinată părului care are nevoie de rezistență. Rezultă un păr mai strălucitor și mai puternic. O subgamă destul de complexă, ce conține șampon, balsam, mască tratament, un spray și un serum, ambele leave-in.

avon-advance-techniques-instant-repair-noua-gama-avon

Pentru protecția culorii există gama roz, cu tehnologie de protecție și redare a strălucirii părului vopsit.

Iar pentru hidratare și nutriție perfectă, pe bază de ulei de argan,360 Nourishment, gama albastră. Cu șampon, balsam, mască tratament și ser nutritiv pentru păr.

avon-advance-techniques-nourishment-noua-gama-avon

Nu mai văd sub nicio formă îngrijirea părului doar cu șampon și balsam sau mască, am mereu nevoie de un extra-produs pentru a mă asigura că podoaba mea capilară arată exact așa cum îmi doresc. Iar Avon lansează pe lângă noile game Advance Techniques și trei serumuri, ce pot fi combinate cu oricare dintre subgamele de mai sus. Un ser pentru vârfuri deteriorate și păr uscat – Dry Ends Serum cu provitamina B5 și tehnologie Multishine. Un ser pe bază de ulei de argan, pentru mai multă rezistență în cazul părului fragil și deteriorat – Nourishing Hair Serum. Și Frizz Control Hair Serum, cu proteine de mătase pentru părul rebel și uscat. Nu de-alta, dar vin cât de curând vânturile și frigul și atunci să văd cum reușim să nu avem „a bad hair day”.

avon-advance-techniques-serums

Produsele vor fi disponibile în cataloage și pe www.avon.ro începând cu 29 septembrie. Asta dacă nu cumva reprezentantul vostru este trendsetter și deja le-ați putut comanda începând cu luna august 🙂

Și să nu uit. Fix așa arăta părul meu după ce a fost coafat la Avon Pop-up Hair Salon. Cu ajutorul câtorva dintre produsele leave-in și pregătit cu gama Shine înainte de răsfăț. Și acum vă pot spune și câte zile au rezistat buclele – 3.

avon-pop-up-hair-salon-noile-advance-techniques

Ia să vă aud. La final de vară, care sunt necesitățile părului vostru? De ce gamă ați avea nevoie ca să-l faceți ascultător?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.