5-Action Eye Serum – un produs inovator de la Apivita în lupta cu oboseala

0
2610

De multe ori munca vine înaintea altor griji legate de înfrumusețare și îngrijire, iar semnele de oboseală se acumulează din păcate la nivelul tenului, în special în zona ochilor. Poeții afirmă că ochii sunt oglinda sufletului, iar o privire luminoasă și radiantă spun multe legat de echilibru dintre job si odihnă.

Cearcănele, pungile de sub ochi, ridurile acumulate de-a lungul timpului, sub acțiunea diferiților factori, pot fi redresate prin diferitele formule recente ale cremelor. Apivita a lansat un ser pentru zona ochilor, 5-Action Eye Serum, cu extract de crin alb, ce conține un numar crescut de substanțe anti-oxidante, de origine naturală. Produsul se prezintă sub forma unor picaturi, cu rolul de a hidrata și repara pielea obosită și afectată de trecerea timpului. Prin concentrația crescută de substanțe active, efectele apar rapid: îmbunătățirea fermității pleoapei superioare, netezirea ridurilor, estomparea semnelor de oboseală, hidratare și conferirea luminozitații în zona tratată.

5-action-eye-serum-apivita

Picăturile pot fi utilizate de sine stătător sau înainte de aplicarea cremei, dimineața și seara. Se aplică o mică cantitate în regiunea cearcănelor, ridurilor, precum și pe pleoapa superioară.  Formula este ușoară, având în componență ingrediente naturale în proporție de 96%:

–          Extract de crin alb, cu acțiune anti-inflamatoare și lipolitică, ce reduce pungile de sub ochi și cearcănele, oferind hidratare pielii;

–          Complex de cupru: crește vitalitatea fibroblastelor (celulele tinere din structura țesutului conjunctiv) și colagenului, având acțiune asupra ridurilor din jurul ochilor și contribuind la fermitatea pielii;

–          Infuzie din 3 specii de ceai de munte grecesc (patent), care a înlocuit apa din formula, cu puternic rol antioxidant, ce potențează proprietățile de hidratare și foto-protecție ale produsului;

–          Extract patentat de propolis: protejează împotriva îmbătrânirii premature.

Extractul de propolis are o istorie impresionantă. În 2013 APIVITA a câștigat premiul pentru inovații prin intermediul acestui patent, rezultat prin mai mulți ani de cercetare și studii clinice, iar în momentul de față extractul este încapsulat în ciclodextrina (tip de oligozaharid, utilizat în produsele cosmetice și farmaceutice pentru a stabiliza un compus și pentru a elimina mirosurile puternice) pentru a asigura o concentrație optimă. Propolisul în sine este un antioxidant puternic, avand efect dovedit împotriva îmbătrânirii, sporind vitalitatea pielii și producerea de elastina și colagen.

Printre celelalte ingrediente se află și: ulei organic de măsline, ulei organic de jojoba, ulei organic de struguri, având certificat de atestare pentru cultura organică. Produsul este testat oftalmologic și nu conține parabeni, silicon, ftalați, alcool sau parfum, având prețul de 174,99 lei.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.