Lista Clonelor

0
922

Poate unele dintre voi au observat astazi aparitia unei pagini noi in tabul de sus al blogului. Pentru cele care nu au observat inca, le anunt ca am creat un formular, numit Lista Clonelor, in care puteti scrie despre produsele de machiaj, in general, care au aceeasi nuanta, aceeasi textura, sau aproape aceeasi nuanta si/sau textura cu unele mai scumpe.

Sunt sigura ca v-ati achizitionat de multe ori rujuri, oje, farduri de pleoape sau de obraz, ca sa descoperiti acasa ca de fapt in trusa voastra de machiaj se afla deja ceva foarte asemanator.

Voi face publica lista pe care o vom completa impreuna, imediat ce se vor aduna cateva zeci de produse.

Lucrez in momentul acesta si la crearea unui formular care sa se integreze mai bine in tema blogului si sa poata sa creeze si o baza de date cat mai usor de folosit, pe care sa o puteti accesa si in care sa identificati produsele usor.

Ideea nu este a mea, a fost preluata de pe Temptalia, iar eu sper sa o dezvoltam impreuna cat mai repede, cu produsele disponibile, preferabil, pe piata noastra.

Va rog sa-mi trimiteti emailuri la contact[at]beautybyjules[dot]com in cazul in care mi-a scapat ceva din formular si credeti ca acesta poate fi imbunatatit. L-am creat totusi pe la 4 dimineata si nu sunt infailibila. Orice sugestie este binevenita.

Sa inceapa Razboiul Clonelor!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.