S-a deschis seiful Vichy!

9
1762

Cum să nu te grăbești acasă când te-a anunțat curierul că a lăsat un plic pentru tine. Și-încă e URGENT! Și când stai de 2 zile cu o cutie pe care nu poți să o desfaci – apropos, mi-a spus o prietenă că mai bine o țin pe balcon, cine știe ce e în ea :)) – zbori pe scări că nu merge liftul, dai buzna în casă și mai că rupi cheile în ușă.

Mă credeți că pentru un moment mi-am imaginat că nu o să se potrivescă deloc cheia? Și că o să încerc să deschid fără folos cutia? Dar uite că s-au potrivit! Cheia a intrat ușor în încuietoare, am auzit declicul salvator și am răsuflat ușurată!

Să desfacem capacul!

Din cutie ce răsare? Normaderm Hyaluspot, un nou produs anti-imperfecțiuni de la Vichy, mai exact un tratament local împotriva coșurilor, cu acțiune în 48 de ore.

Voi aproba toate comentariile înscrise prin sistemul clasic și vor fi premiați cu un Hyaluspot primii zece care au menționat următoarele cuvinte: imperfecțiuni, coșuri, ten cu probleme, Normaderm, Hyaluspot, acnee.

O să vă rog să aveți răbdare cu mine, am avut o săptămână nebună-nebună, pic de oboseală și promit că mă voi ocupa de anunțarea câștigătorilor cu un update la acest articol, în următoarele zile.

Nu voi lua în considerare comentariile înscrise după ce au început să se deschidă cutiile pe alte bloguri sau pe Facebook. Ca și oră de terminare a înscrierilor iau în considerare ora 17.00, astăzi, 7 martie. Sper că înțelegeți de ce 🙂

Vă așteptați la asta?

Edit 8 Martie – Câștigătorii sunt:

Anca Georgescu (comentarii clasice)

Alina Anisia (comentarii Facebook)

Cristea Violeta Elena (comentarii Facebook)

Lore (comentarii clasice)

Alecsa Lupu (comentarii clasice)

Doinitza (comentarii clasice)

Cum am menționat, nu am acceptat comentariile înscrise după ora 17.00, când deja se deschiseseră alte cutii și era clar ce se afla înăuntru. Și nu am acceptat nici comentariile editate (da, văd când se modifică un comentariu în plugin-ul de Facebook). Am vrut ca toți să aveți aceleași șanse, de-asta nici nu am publicat comentariile înainte să desfac cutia…

Câștigătorii o să primească emailuri în care le voi cere datele de livrare. Premiile nu pleacă de la mine, ci de la Vichy România. 🙂

9 COMENTARII

  1. Eu am aflat in jurul orei 16:30 de la „From Mona with gloss” 🙂 a fost prima care a deschis cutia(cred) si am fost foarte surprinsa sa vad un singur produs in ea :))

    • Nu, nu, celălalt este un stick cu informațiile despre Hyaluspot. Produsul în sine este un tratament care se aplică local, pe zona afectată. E simpatic conceptul, are aplicator asemănător luciurilor de buze care nu au burețel.

  2. foarte interesanta ideea concursului de 48 ore, chiar m-am distrat incercand sa ghicesc! :)) as fi avut o tentativa sa zic normaderm ,gandindu-ma la tipul tau de ten ,dar am ezitat pt ca am vazut promovarea liftactiv 😀

    • Nu cred că s-au gândit neapărat că mie mi se potrivește. A fost doar o metodă de promovare a lansării foarte creativă, care a activat foarte multe persoane în același timp. Au fost multe cutiuțe de-astea trimise, inclusiv în redacții de reviste glossy 🙂

      • da, foarte interesanta ideea lor! prima oara m-am gandit la ceva pt ten gras vazand-o la tine prima, apoi l-am razgandit cand am vazut-o si la andreea, ioana, cristina si mona, mi se parea prea mare coincidenta :)) chiar mi-a placut provocarea!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.