Noul magazin MAC din București Mall + Poze

5
10022

Sunt absolut sigură că multe dintre voi au aflat deja de deschiderea noului pop-up Store MAC din București Mall, dar eu vin cu ceva informații în plus 🙂

Situat la parter, într-un spațiu de 75 mp (locul vechiului magazin TinaR), MAC din Vitan este un magazin amenajat temporar. Când spun temporar, nu vă gândiți că va dispărea peste noapte, însă așa cum s-a întâmplat și în cazul celui din Băneasa, rafturile au scris Temporary pe ele și în 6 sau 12 luni, magazinul va deveni permanent.

În magazin sunt toate produsele pe care le găsiți și în cel din Băneasa, doar că locația este mult mai accesibilă și sunt convinsă că din ce în ce mai mulți clienți le vor trece pragul.  Am obținut aprobarea de a face câteva poze, așa că vă prezint noul magazin MAC din primul deschis în România.

Fetele din magazin au fost extrem de drăguțe, mi-au răspuns la întrebări și așa am aflat că în curând vor începe și în noul magazin să aibă Story Days, adică zile în care toate se machiază într-o anumită tematică, în general promovând edițiile limitate.

Pe partea de ediții limitate de la MAC, am aflat că toamna aceasta vor avea noutăți și că unele ediții limitate nu ajung și în România nu din cauză că nu ar vrea acest lucru, ci din cauză că produsele sunt într-o cantitate foarte limitată și nu ajung pentru a fi trimise în toate locațiile MAC din lume.

Așadar, dacă aveți drum prin București Mall, treceți și pe la magazinul MAC, poate nimeriți fix într-o zi de tematică. Am văzut câteva dintre machiajele din Băneasa și chiar vreau să nimeresc și eu acolo într-o astfel de zi, credeți-mă că aveți ce admira!

P.S.: Chiar dacă luminile sunt tot reflectoare, așa cum au fost inițial și în magazinul din Băneasa, mi se pare mult mai bine luminat decât cel din urmă, nuanțele fardurilor sunt mult mai vizibile 🙂

5 COMENTARII

    • Da, dar mi se pare o idee mai luminos decât cel din Băneasa, sunt mai bine plasate luminile pe produse, cred că au mai introdus reflectoare în sistemele pe care le au. Oricum, fetele mi s-au părut foarte amabile și când o să mai prind timp, o să stau mai mult, dar m-aș duce cu listuța făcută de-acasă, mai degrabă decât să decid acolo.

  1. Jules poate reusesti sa pui un plug-in ceva sa nu mai apasam mereu back cand vrem sa vedem alte poze.
    Chiar ne-ar ajuta.
    Pozele au iesit foarte bine 🙂

  2. […] Zilele trecute am avut parte de o veste foarte buna, si anume deschiderea unui nou magazin M•A•C (Make-up Art Cosmetics) in Bucuresti Mall, primul centru comercial din Romania. Acesta este al doilea magazin din Bucuresti, primul aflandu-se in Baneasa Shopping City, deci banuiesc ca va dati seama de ce sunt asa de incantata. De mult asteptam un magazin MAC mai aproape de centru!Noul magazin are la baza conceptul pop-up store, dar am aflat din surse sigure ca va fi deshis pentru cel putin un an, fiind situat la parterul centrului comercial, pe o suprafata de 75 de metri pătrati. Credit foto: Beauty by Jules. […]

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.