Miere de Quessant și lăptișor de matcă din Sologne – Comoara Guerlain

2
1134

Anul acesta am descoperit și uleiurile în îngrijirea tenului. Pot spune că am luat-o încet pentru că având tenul mixt spre gras, mi-a fost teamă de ele. Pe măsură ce tenul meu devine matur și astfel are tendință mai accentuată de uscare, încep să-mi placă din ce în ce mai tare. Dacă ați ratat ce ne-a povestit Loredana despre uleiurile vegetale și experiența ei cu ele, găsiți informații utile în articolele de AICI și de AICI.

Curiozitatea mea în privința eficienței lor devine cu atât mai mare când Guerlain are un astfel de ulei de îngrijire. Și încă bazat pe ingrediente naturale. Sunt mândri de ingredientele naturale, pure folosite în mod exlusiv și le numesc miracole: lăptișorul de matcă din Sologne și mierea de Quessant.

Încă din 2010 brandul a lansat o gamă de îngrijire bazată pe ingrediente apicole, Abeille Royale, o gamă de produse ce sfidează trecerea vârstei. Creme de zi, de noapte, pentru zona sensibilă a ochilor, cremă pentru decolteu dar și un ser și un toner pentru pregătirea pielii înainte de aplicarea cremelor de îngrijire. Iar fiecare borcan este ca o piesă dintr-un fagure, hexagonală, pentru a evidenția folosirea ingredientelor naturale din stup.

Toamna aceasta îngrijirea este dusă la un nou nivel, prin două concepte unice, ca formă și performanță. Două produse noi de îngrijire se alătură gamei Abeille Royale: 1 – Month Youth Treatment și Face Treatment Oil.

Cred că știți deja că lăptișorul de matcă este un ingredient puternic în natură, o substanță rară și prețioasă, produsă de albinele lucrătoare pentru a-i fi hrană reginei. O comoară a stupului, conține mulți nutrienți: zaharuri, acizi grași, aminoacizi esențiali, proteine, minerale și vitamine.  Iar studiile cercetătorilor de la Guerlain au arătat că acest ingredient ajută pielea să se repare și luptă cu pierderea de fermitate și luminozitate.

Pielea ne este asaltată zilnic, iar stresul oxidativ generează molecule toxice, ce atacă lipidele din fibroblaști și ne afectează țesuturile la nivel celular. Lăptișorul de matcă exclusiv al Guerlain acționează împotriva acestor molecule toxice și protejează astfel împotriva stresului oxidativ. Pielea rămâne luminoasă și se poate reface în ritm normal.

Ce este așa de special la 1-Month Youth Treatment? Conceputul său unic, de lăptișor de matcă proaspăt, în formă pură. Produs în stupuri protejate de elementele externe, lăptișorul de matcă de la Guerlain își păstrează intacte puterile nutritive. Iar Guerlain a găsit o metodă unică de încapsulare pentru a-i proteja potențialul. Perlele ce conțin lăptișor de matcă sunt produse una câte una, fiind izolat de o membrană transparentă, subțire, păstrându-și astfel calitățile și prospețimea până în momentul folosirii. „Caviar” auriu pentru piele, sub formă de fagure, ce așteaptă să fie amestecat cu nutritiva cremă activatoare.

În 10 minute se produce activarea, la începutul tratamentului. Concentratul de lăptișor de matcă se toarnă în cremă și se amestecă cu ajutorul spatulei. Borcanul este apoi închis și se așteaptă 10 minute pentru ca perlele să-și verse conținutul în cremă, oferind astfel un produs de îngrijire bogat și proaspăt preparat, pregătit pentru hrănirea pielii timp de o lună. Aceasta este perioada în care produsul rămâne activ și poate satisface exigențele pielii.

Ingredientele sunt recoltate în Franța, într-un mediu controlat 100%, de origine naturală în întregime și în exclusivitate pentru Guerlain. Există doar 200 de stupi dedicați gamei Abeille Royale în La Ferte Saint-Aubin din Sologne, o regiune protejată de poluarea urbană.

Tratamentul promite să hrănească pielea, să estompeze cu până la 33% liniile fine și ridurile și să ofere fermitate cu până la 30% în plus pielii. Femeile ce au folosit tratamentul timp de o lună au observat un glow pe care pielea lor îl capătă încă de la prima folosire și care s-a păstrat până la o lună de la întreruperea tratamentului.

Uleiul tratament pentru ten Abeille Royale este al doilea produs de îngrijire lansat toamna aceasta de Guerlain. Mierea de Quessant, standardul de aur al mierii, este folosită în întreaga gamă Abeille Royale încă de la început. Fără pesticide și paraziți, într-o atmosferă controlată, mierea produsă de albinele negre de pe insulă este standardul purității când vine vorba de miere.

Cu un conținut extrem de ridicat de aminoacizi, comparativ cu alte mieri, conținând în cantități echilibrate elemente esențiale ale mentinerii funcțiilor pielii ca silicon și magneziu, bogată în fructoză, mierea de Quessant reușește să stimuleze mecanismele de reparare ale pielii, ajutând în lupta cu ridurile și menținând fermitatea. Și iată că Guerlain reușește acum să ofere acest ingredient cu toată puterea lui, într-un ulei de îngrijire.

Rezultatele sunt vizibile imediat. Pielea este hidratată cu 132% la 6 ore de la aplicare (test instrumental efectuat pe 10 subiecți), pielea se simte tonifiată și proaspătă, mai fină, cu mai puține riduri și linii fine ( reducere de 35%, test de evaluare personală efectuat de 31 de femei, comparând pielea înainte și după aplicare).

Modalitatea de aplicare este și ea deosebită și ilustrată mai jos. Se încălzesc 2-3 picături de ser în palme, pentru câteva secunde. Aplicarea se face din centrul feței către exterior, pe linia maxilarului către urechi, de la pomeți către tâmple și din centrul frunții către exterior. Masajul acesta ajută pielea prin activarea microcirculației și încurajează eliminarea toxinelor.

Pentru mai multă fermitate, se recomandă plasarea pumnilor pe obraji și efectuarea de mișcări circulare, către pomeți. Această mișcare stimulează mușchii cutanați să-și sporească tonusul.

Textura uleiului facial promite să nu se simtă grea sau grasă, ci incredibil de ușoară, împrospătând și făcând tenul să se simtă confortabil. Ritualul de îngrijire devine senzual, iar uleiul promite să se absoarbă rapid, devenind imperceptibil.

Sunt convinsă că v-am asaltat din nou cu o mulțime de informații și sper să le găsiți utile. Încă o dată Guerlain demonstrează că este „in the business of luxury” și faptul că folosește ingrediente exclusive nu poate decât să-i ofere ceva-ul acela pe care doar femeia îndrăgostită de brand îl înțelege.

Fane Guerlain care ați folosit deja produsele de îngrijire, ce v-a plăcut cel mai mult? Ce v-a răsfățat pielea într-atât încât ați recomanda într-o secundă?

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.