Manichiuri cu paiete și folie multicoloră de la Ciate

20
16978

Parcă industria cosmetică știe că nu am voie să cedez tentației de a cumpăra noi oje, pentru că noutățile sunt atât de interesante încât cu greu poți rezista.

Dacă tot am intrat în perioada reducerilor și în decembrie am fost destul de cuminte, am cercetat cu interes magazinele internaționale de frumusețe. Ba un rimel, ba o mască nouă de păr, ba chiar și o serie de BB Cream-uri tentante, am comandat câte ceva pe ici și colo, dar nu m-am putut abține să nu trec în revistă și ojele. Ce mi-a atras atenția? Seturile Sequined de la Ciate, ochite la Asos.

Dacă în România deja au ajuns seturile pentru manichiură caviar sau velvet, cele cu paiete vor trebui să mai aștepte puțin. Sunt lansate la finalul anului trecut în Marea Britanie, țara mamă a brandului și încă nu se știe dacă vor ajunge și la noi.

Harlequin

Seturile sunt ediție limitată, iar fiecare conține o sticluță de Glitter Grip – adeziv transparent pentru unghii, un borcănel cu paiete pentru a crea un efect 3D pe unghie și o pensulă pentru îndepărtarea excesului de glitter. Există 3 variante – Harlequin – glitter multicolor, Tutu – glitter cu nuanțe de roz, roșu și șampanie și Super Duper – glitter negru, argintiu holographic și auriu.

Dacă vă tentează să încercați o astfel de manichiură 3D nu trebuie să așteptați neapărat până ajung oficial și în România. Asos (de unde am luat și pozele) livrează în toată lumea, iar prețul unui set este de 19.45 euro (<90 de lei).

Super Duper

Tutu

Dacă Sequined aș încerca mai degrabă într-un salon, pentru că pare genul de manichiură un pic mai dificil de purtat, nu pot spune același lucru despre Very Colourfoil, noile seturi de la Ciate pe care le-am remarcat pe site-ul Sephora US. Pentru acestea din urmă chiar mi-aș încălca promisiunea, dacă aș reuși să le găsesc într-un loc care livrează și la noi…

Very Colourfoil este o serie de 3 kit-uri de manichiură, cu ajutorul cărora puteți crea efecte metalice pe unghii, în diverse variante. Fiecare set conține o ojă, un lipici special (Foil Fix Glue) pentru foliile metalice și 30 de folii colorate, în diverse variante.

Carnival Couture (mai sus) conține oja Kiss Chase și folii colorate în nuanțele Blaze, Babe, Bounce, Beaut, Bloom și Brill.

Kaleidoscope Klash conține oja Pepperminty și foliile Stomp, Splash, Shout, Snog, Sing și Smash.

Wonderland conține oja Cream Soda și foliile Flash, Fizz, Feisty, Fling, Flirt și Frost

Seturile par destul de ușor de folosit. Se aplică ca bază oja din set, după care vine licipiul special. Folia se aplică ultima și se pot face atât de multe combinații încât nicio manichiură nu va fi identică cu cea de dinaintea ei.

Așa că dacă seturilor Sequined le pot rezista, având în vedere „postul” în care mă aflu, aș păcătui pentru un set Very Colourfoil și nici că mi-ar părea rău. Fiecare set conține o selecție unică de folii, așa că tind să cred că cele care se vor îndrăgosti de un set vor pofti și la celelalte. Am găsit și un exemplu de manichiură cu Kaleidoscope Klash.

Sequined sau Very Colourfoil? Voi ce ați alege? Cum vi se par propunerile de la Ciate și când ați opta pentru o astfel de manichiură?

20 COMENTARII

  • Au nuanțe foarte simpatice. Și ultimul kit chiar sper să ajungă și la noi, sau măcar pe un site care livrează și în România, l-aș încerca fără să mă gândesc de 2 ori 🙂

  • Aminara doar încerca să se convingă că nu are nevoie de ele :)) Cred că tuturor ne plac ojele glitter, chiar dacă nu le-am purta zilnic 🙂

 1. mie imi place super duper..mi se pare mai deosebita…o nuanta gurmanda as putea zice..daca e in cazul parfumurilor se poate vb despre o asa aroma..de ce nu si despre culori !?! 🙂

 2. Hai ca primesti „dezlegare” sa-ti alegi una, numai una mica ! :)) Nu e de purtat oricum si oricand, poate la o party si daca e posibil sa nu le fac eu (nu stiu cat de bine mi-ar iesi). Kaleidoscope Klash imi place.

 3. eu as opta pentru Kaleidoscope Klash.
  Foarte interesanta ideea unei astfel de manichiuri, e ceva deosebit si de efect. 🙂
  Cred ca as purta o astfel de manichiura la o iesire cu fetele sau sotul prin magazine, la o cafea prin centru sau intr-o seara de dantuit 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.