Flormar din nou în Sun Plaza + Noutăți

8
3135

După ce a dispărut timp de aproape 2 luni de zile din Sun Plaza, Flormar s-a reîntors astăzi, nu cu o insulă, ci cu un magazin. Noul magazin este puțin mai mare decât primul deschis și vine și cu ceva noutăți.

Probabil de gama de oje Duochrome ați aflat deja de pe pagina lor de Facebook, dar iată câteva detalii – sunt 7 nuanțe, iar prețul unei sticluțe este de 14 lei. Există și o nuanță asemănătoare cu celebra Peridot de la Chanel, iar celelalte sunt îndeajuns de interesante încât să merite incercate.

Presimt că mania BB Cream este încă la început și Flormar lansează propria versiune. Cu un factor de protecție 15 și un gramaj de 40 ml, 3 nuanțe vă așteaptă la rafturi. Preț: 42 lei. Din ce am încercat eu, acoperirea este ușoară, finisajul ușor lucios, dar nu gras.

Pentru că se apropie sezonul rece, la rafturi veți găsi și noile creme pentru mâini. Prețul este de 12 lei și aveți 6 variante din care puteți alege.

Periuțele din silicon par să câștige teren peste tot și Flormar vine cu 2 rimeluri noi, unul pentru volum și unul pentru alungire, cu o periuță destul de interesantă. Prețul este de 25 de lei pentru fiecare dintre variantele MaXXL.

Pentru cele care preferă culorile pe buze, noi nuanțe în gama LongWearing, și la luciurile de buze, dar și culori coordonate pentru cele care preferă textura și pigmentația rujului. Aplicatoarele sunt noi, mult mai ușor de folosit, un burețel plat pe ambele fețe. Prețul este de 22 de lei, și pentru luciu de buze, dar și pentru ruj.

Printre noutățile care ar putea să vă atragă sunt și foliile pentru unghii. În magazine veți găsi modele interesante, metalice, glitter și bling-bling. Prețul este de 12 lei, doar cele metalice (auriu, argintiu și model șarpe) costă 13 lei. Mie personal mi s-au părut puțin cam scurte foliile față de cele pe care le-am mai văzut/folosit. Dar la prețul pe care îl au, chiar merită încercate o dată.

Dacă nu v-au impresionat până acum accesoriile de machiaj și pensulele, s-ar putea ca noilor venite să le aruncați mai mult decât o singură privire. Calitatea pare a fi mult mai bună și există mult mai multe variante decât în trecut. Rămâne de văzut dacă își merită și prețul, o idee cam mare. O pensulă de stippling costă 48 de lei, una pentru fard de pleoape în jur de 20.

Noul magazin s-a deschis la parter, pe galeria comerciala din fața supermarketului Cora din Sun Plaza, spre capătul dinspre stația de metrou Piața Sudului. Spațiul pare micuț, însă este ceva mai generos decât al magazinului din Auchan Titan.

Sunt multe noutăți și se anunță și mai multe în curând. Mie chiar mi-au scăpat la poze 3 variante noi de quad-uri de fard de pleoape, combinații foarte interesante, de altfel. Ce vă face cu ochiul din noutăți? Cum vi se par prețurile?

8 COMENTARII

  1. Pe mine ma atrag foitele pt. unghii si as mai vrea sa incerc rujul-gloss, din pacate insa la mine in oras gasesc doar vreo 10 oje si cateva farduri :(, sper sa se lanseze cat de curand si un magazin online.

    • Și eu speram să se lanseze deja un magazin online, dar nu se știe când/dacă… Foițele o să le încerc și eu săptămâna asta, sper să am timp de o manichiură 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.