Dercos Neogenic – șampon pentru redensificare capilară

1
4753

Familia Neogenic are de luna aceasta un nou membru – șamponul Dercos Neogenic, pentru a veni în ajutorul celor care își doresc un păr mai des, mai bogat, mai plin de volum.

Anul acesta am urmat tratamentul Neogenic, cu monodoze și rezultatele le puteți vedea AICI (la o lună și jumătate) și AICI la finalul tratamentului. Este un tratament costisitor, însă pentru mine a meritat corvoada de a aplica în fiecare seară monodoza.

Șamponul este o continuare a acestui tratament, recomandându-se folosirea complementară. Conține Stemoxidina® , la fel ca tratamentul și este recomandată folosirea sa după utilizarea tratamentului cu fiole, pentru întreținerea rezultatelor.

Este imposibil să număr exact câte fire de păr am obținut în urma tratamentului, însă cum am spus și la finalul tratamentului Neogenic, văd că densitatea capilară este mai mare, față de „acoperirea” cu care am pornit la drum. Chiar în acest moment folosesc un șampon Dercos, pentru a preveni căderea părului, dar cât de curând voi începe să folosesc Dercos Neogenic, să întrețin rezultatele obținute. Am încredere în șampoanele Dercos pentru că și în trecut și-au arătat eficiența și anul acesta am știut la ce să apelez când problemele au început să apară și aveam nevoie de o soluție care să funcționeze rapid.

În caz că aveți întrebări legate de problemele scalpului și ale părului, intrați pe neogenic.vichy.ro și adresați-vă întrebările medicului dermatolog Vlad Voiculescu. Șamponul Dercos Neogenic este deja disponibil în farmacii, iar prețul recomandat de vânzare este de 59 de lei.

Pe o scară de la 1 la 10, vouă cât de importantă vi se pare densitatea capilară? Coamă de leoaică sau sănătos să fie, nu contează cât de des este?

1 COMENTARIU

  1. Eu trebuie sa ii fiu recunoscatoare Mamei Natura pentru ca am parul des si firul gros – cam ca o coama de leu, cum zici si tu 🙂 Consider ca un par superb e un par si des si sanatos! Si mare as fi avut nevoie de tratamentul si samponul asta acum vreo 6 ani cand imi cadea parul ca la nebuni din cauza placii 🙁
    Eu zic ca merita cumparat, mai ales daca tu ai avut rezultate bune cu el. Sunt convinsa ca multe fete au probleme cu caderea si cresterea parului, mai ales ca urmeaza sesiunea….

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.