Crystal-clear by Mazza – Bijuteriile Preciosa

8
1835

Când spui cristal gândul se duce inevitabil în Cehia. La Jablonec, localitate din nordul Bohemiei, iau naștere cele mai frumoase și mai clare cristale, prin tehnologii de ultimă generație. Renumit în întreaga lume pentru calitatea și claritatea sa, cristalul cehesc, de Bohemia, a fost folosit în sute și mii de moduri pentru a ne înfrumuseța viața.

Iar de săptămâna trecută, într-o atmosferă caldă și foarte prietenoasă, la Prioritea, am aflat că bijuteriile Preciosa sunt disponibile acum și în România, prin Mazza.ro.

Cristalele Preciosa se remarcă prin tehnologia patentată Preciosa® Hi-Pure Crystal™, având caracteristici optice și estetice extraordinare. Claritate, strălucire, dar și culori și forme deosebite. Bijuteriile de argint Preciosa sunt realizate exclusiv în Cehia și sunt produse doar sub acest brand. Forme și tăieturi pe care nu le veți regăsi altundeva, bijuterii cu forme delicate și tăieturi care reflectă lumina în zeci de moduri.

Pe lângă cristale, Preciosa oferă și bijuterii cu zirconiu, logo-ul Preciosa Star fiind utilizat ca simbol al calității deosebite. Pietrele de zirconiu produc fenomenul optic de stea, pe care doar diamantele naturale de calitate îl mai au. Strălucirea în formă de stea este o garanție în plus a calității Preciosa.

Ca să vedeți exact ce înseamnă claritate perfectă, iată cum arată pandantivul de mai sus direct pe piele. Este plin, culoarea înconjurând centrul transparent, însă dă impresia de centru gol prin claritatea extraordinară. Am rămas fascinată de modul în care cristale se alătură altor cristale pentru a crea noi forme și a da reflexii bijuterilor, dar și de modul în care tăieturile și inserțiile de culoare în cristal dau noi dimensiuni luminii.

Toate bijuteriile Preciosa vin însoțite de certificate care atestă calitatea și originalitatea, fiind un cadou prețios și deosebit pentru o persoană dragă.

Am probat mai multe astfel de minunății și inimile sunt cele care mi-au mers la suflet. V-am mai spus că trec printr-o perioadă un pic romantică, nu? Spuneți și voi dacă pandantivul acesta nu vă faceți să vreți să revedeți Titanic 🙂

Nu, nu l-a aruncat în ocean la final!

Dacă vreți să vă răsfățați sau să răsfățați pe altcineva, găsiți bijuteriile Preciosa în secțiunea dedicată la Mazza. Și am și o mică surpriză pentru voi. Vă ofer 5 vouchere de 50 de lei reducere pentru cumpărături de minim 100 de lei în magazinul online Mazza. Doar scrieți-mi că le doriți și vă transmit codurile prin email.

În poze sunt surprinse doar o parte din bijuteriile Preciosa. Vouă care v-a atras atenția, ce v-ați dori să se regăsească în cutia voastră de bijuterii?

8 COMENTARII

  1. Eu vreau! 🙂 Sunt clienta fidela Mazza si imi plac foarte mult seturile lor! Si atunci cand le-a oferit cadou au fost extrem de apreciate!

  2. Chiar ma duce cu gandul la Titanica acest colier !! <3 Toate cele de mai sus sunt de o calitate exceptionala, se vede cu ochiul liber , foarte finute ! <3

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.