Ciocobule de optimism în noua Milka Bubbly

2
1894

Nu sunt o mare fană a cântecelor de galerie, dar cel al Manchester Hooligans mi-a rămas în minte.

I’m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air
They fly so high, nearly reach the sky
Then like my dreams they fade and die
Fortune’s always hiding, I’ve looked everywhere
I’m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air

Sursa foto: graphics.ucsd.edu

Pentru un cântecel de scandat, e destul de plin de înțelesuri, dar cred că ce-mi place cel mai tare este faptul că promovează optimismul, orice s-ar întâmpla. Mi-a venit cântecelul ăsta în minte ieri, când s-a lansat noua tabletă Milka – Bubbly.  Plină de ciocobule în interior și în exterior, cât să zâmbești de la deschiderea ambalajului și chiar și în momentul în care bucățica de ciocolată ți se topește în gură.

Și ieri chiar m-am simțit ca o „ciocobulă”, pentru că am avut parte de o experiență un pic extremă. Pentru prima dată am intrat într-o bilă de zorbing. Sper ca GoPro-urile pe care le aveam pe cap să fi filmat ceva interesant, că din interior a fost …amețitor. Genul ăla de lucru pe care preferi să știi că l-ai făcut, decât să regreți că nu l-ai făcut. Nu regret o secundă, deși am reușit să-mi fac o mică vânătaie (vina mea, că nu m-am ținut bine).

Eu sunt în dreapta 😀

Back to Bubbly – sunt disponibile 2 variante de 100 de grame, ciocolată cu lapte și ciocolată albă învelită în ciocolată cu lapte. Preferata mea este varianta care conține și ciocolată albă, dar soțul meu preferă întotdeauna ciocolata cu mult lapte. Măcar nu ne certăm pe tablete, nu?

Fiți pregătiți să experimentați la 360 de grade experiența ciocobulelor, pentru că Milka pregătește o mulțime de proiecte speciale pentru toată lumea. Fiți la curent urmărind pagina lor de Facebook  – Milka România. O să vă întâlniți des cu văcuța Lila (se pronunță Laila) prin magazine, s-o salutați și din partea mea!

Milka Bubbly e deja la rafturi, ați încercat-o? Ce variantă vă face să zâmbiți mai tare?

P.S.: Enjoy Milka Bubbly responsibly. Nu trebuie să terminați o tabletă dintr-un foc, deși știu că nu vă puteți opri, nici eu nu pot 🙂

2 COMENTARII

  1. Pfff..eu sunt claustrofoba deci n-am cum sa experimentez asa ceva; cand urc cu liftul trebuie sa fim maximum maximorum 3 pers in el k altfel mor :))

    • E ceva loc în bilă, zic eu. Dar n-am experimentat niciodată senzația de claustrofobie, așa că nu bag mâna în foc că e spațioasă, e clar vorba de percepție personală. Îmi pare rău să aud că ești claustrofobă, cred că la metrou în București, în orele de vârf, te-ai simți prinsă în cușcă…

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.