Ce culoare are faima?

3
871

Nu mă extaziez foarte tare atunci când se anunță lansarea unui parfum nou, cel puțin nu al unuia creat de o vedetă, pentru că mă aștept la ceva extrem de comercial, în general. Dar admit că Lady Gaga a reușit să-mi atragă atenția cu primul ei parfum – Fame.

Fame va fi lansat în septembrie pe piață, de Coty, dar au început deja să apară detalii despre el, inclusiv posterul de promovare. Cine altcineva decât chiar Gaga, pozând goală, pentru Steven Klein, cu 17 bărbați „cățărați” pe ea, prin „locuri cheie”. Vorbim de bărbați în miniatură, iar Lady Gaga devine un fel de Gulliver, descoperită de liliputani.

Sursă

Dar nu posterul mi-a atras cel mai mult atenția, nu mă surprinde nimic la artista de 26 de ani, pornită să șocheze prin orice gest. Ci conținutul parfumului, pe care Fragrantica îl descrie ca pe unul neobișnuit. Structura piramidală clasică este ignorată, folosindu-se tehnologia „push-pull”. Mai exact, fiecare notă a parfumului se dezvăluie în același timp, fără o ierarhie.

Acordurile parfumului sunt întunecate, senzuale, dar în același timp ușoare. Belladona, tămâie, miere, șofran și caisă, iasomie Sambac și orhidee tigru.

Fame este deosebit și prin culoarea parfumului – neagră. La pulverizare pe piele devine invizibil. Steve Mormoris, vice președinte senior Coty Beauty, a declarat că este prima apă de parfum neagră, „negru ca sufletul faimei, dar invizibil în eter”, cu aluzie la partea întunecată a faimei, prețul și narcisismul ei.

Da, Fame mi-a stârnit interesul și o să merg sigur să-l încerc, o dată lansat. Sticluța este și ea extrem de interesantă, neagră, în forma unui ou, cu detalii aurii asemenea unei gheare.

Sursă

 V-a trezit și vouă interesul primul parfum al lui Lady Gaga? Dacă ați asocia o culoare ( sau non-culoare) faimei, ați alege și voi negru?

3 COMENTARII

    • Doar în magazin. Mă tentează să-l cumpăr într-o variantă de 30 de ml, dar mă mai gândesc, nu am decis încă ce parfumuri cumpăr în perioada asta, mai aștept să am și bugetul mai clar 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.