Avon Luxe împlinește 1 an și Loredana este imaginea unui nou parfum

3
2463

„Bună seara, iubite! Te-aștept ca și când, numai dragostea noastră ar fi pe pământ…”

Eu cu muzica asta am crescut și Loredana a reușit chiar și după 25 de ani (da, atâta timp a trecut de când s-a fredonat pentru prima dată melodia asta, dacă vă vine să credeți) să rămână o divă. S-a reinventat constat și s-a prezentat publicului mereu cu o nouă imagine.

Știți că se împlinește un an de când gama de machiaj Luxe de la Avon s-a lansat? Loredana a fost încă de la început ambasadoarea gamei și sunt convinsă că și voi ați încercat din produsele promovate de ea. Avon sărbătorește cu două produse noi, în ediție specială, această ocazie – pudra strălucitoare și rujul Luxe Glitz.

Iar acum Loredana este și imaginea noului parfum – Premiere Luxe. Un parfum încadrat în familia floral-cyphree, o aromă clasică și elegantă pentru femei. Notele de magnolie, gardenie și iasomie se deschid după vârful fructat, de coacăze negre, rodie și grapefruit, pentru a se închide cu aromele de bază: santal, patchouli și praline. Un final puțin gurmand, după un buchet delicat de flori albe.

Chiar și ambalajul merge în zona de eleganță clasică, cu o formă simplă, înaltă. Sunt oare singura care asociază sticlele foarte înalte de parfum cu femei classy? Îmi place de Loredana ca endorser al gamei Luxe și mă bucur că acum are un parfum care eu consider că i se potrivește. Fructat la început, flori ce se asociază inevitabil cu eleganța la mijloc și surpriza gurmandă (pralinele) de final, într-o bază destul de clasică. Dacă vă tentează și nu cunoașteți un reprezentant, puteți să-l achiziționați online de AICI. Se apropie sărbătorile și sigur aveți nevoie de inspirație pentru cadouri, așa-i?

Voi cum vedeți parfumurile: ca pe un accesoriu al stării de spirit sau ca pe o semnătură ce trebuie să fie recunoscută? Eu fac parte dintre cele care își aleg parfumul în funcție de inspirația zilei și tind să aleg parfumuri dulci și tari în zilele mohorâte și fresh, vesele, în zilele însorite. Avon a creat un mood selector pentru nehotărâte ca mine, să le inspire în alegerea parfumurilor. Și mi se pare că se potrivește destul de bine. Primăvara trecută am folosit cu mare plăcere Only Imagine și se încadrează bine pentru o femeie romantică și visătoare, iar Instinct, pe care am avut ocazia să-l port de câteva ori, are o aromă pe care aș încadra-o ca seducătoare, cu siguranță.

Cum vi se par asocierile făcute de ei, credeți că se potrivesc? Voi ce ați alege azi?

3 COMENTARII

  1. Singurul parfum Avon pe care l am incercat a fost far away. Si acum imi aduce aminte de adolescenta. Imi amintesc in schimb de parfumul Nomadic de la oriflame. Cel mai frumos parfum pe care l-am incercat vreodata. Si acum ca nu se mai gaseste de multi ani i-a crecut cu atat mai mult frumusetea si misterul. Il stii?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.