Halloween Givaway on Roro’s Blog! International Entry

de -
0 627

Cum va spunea in articolul despre tentinte, sunt multe modalitati prin care puteti sa obtineti chilipiruri.

Unul dintre ele este participati la asa numitele Giveaways- modalitati prin care bloggeri de frumusete impart din produsele lor cu cititorii. Si eu sper sa organizez cat de curand un astfel de eveniment.

Astazi va spun despre giveaway-ul de pe blogul lui Roro. Poate participa oricine este follower, posteaza un comentariu la postarea giveaway-ului si ii spune care este filmul Horror favorit.

Eu am aflat de acest giveaway de la Camelcutza si o voi mentiona ca referer. Daca decideti sa intrati si voi in giveaway, si ati aflat prima data de la mine, va rog includeti-ma ca referrer Jules M in comentariul vostru.

Aveti sansa de a castiga 8 produse minunate, MAC, Urban Decay si Benefit!

As I told you in the article about trends, there are many ways to get bargains.

One of them is to participate in the so-called giveawayes, contests in which beauty bloggers share their stash with their readers. I hope to have one too, soon enough.

Today I tell you about he giveaway on Roro‘s blog.  Any follower can be a a participant, just post a comment and tell her what is your favourite Horror movie.

I found out about this giveaway from Camelcutza and I will mention her as a referrer. If you decide to enter the giveaway, and you first found out about it on my blog, please include me as Julie M referrer in your comment.

You have the chance to win 8 magnificent MAC, Urban Decay and Benefit products!

Iuliana Manea este numele meu real. Dar poți să-mi spui Jules. Sunt pasionată de frumusețe și obsedată de informație. Cu cât mai multă, cu atât pot lua decizii cu adevărat informate cu privire la cosmetice.

ARTICOLE SIMILARE

179 7541

18 1077

NICIUN COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.