Giveaway-urile momentului in blogosfera

4
1160

Stiu ca toata lumea adora giveaway-urile si concursurile, asa ca iata ce giveaway-uri sunt organizate in blogosfera si inca active:

Adela ofera K-Pack Deep-Penetrating Reconstructor de la Joico pentru 10 fete norocoase. Puteti afla de AICI toate detaliile de participare. Inscrierile se fac pana pe 3 mai, cand pe-nserat se afiseaza lista castigatoarelor.

Adyna ofera un magnific Travel Kit Sigma, de data aceasta concurs pe Facebook. Toate detaliile le aflati de AICI. Inscrierile se fac pana pe 9 mai.

Si inca un concurs, de data acesta apicol, de la Adyna. Toate detaliile le aflati de AICI. Inscrierile se fac pana pe 8 mai.

Anca ofera o carte superba, Moara cu Noroc, doua carti din colectia Chic de la Polirom pentru o fata norocoasa care o urmareste. Va puteti inscrie prin completarea forumularului de AICI pana pe 15 mai.

Irina nu are unul, ci 3 concursuri organizate in aceasta perioada, pentru ca implineste 3 anisori de blogging. Cerinte diferite, pentru creativitate de toate genurile. Nu uitati sa cititi toate detaliile concursului, pentru a indeplini toate conditiile. Gasiti postarea originala AICI.

Ei, care dintre concursuri si giveaway-uri va tenteaza mai tare?

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.