Weekend de beauty la Băneasa Shopping Center

7
2105

Voi vă pregătiți programul de weekend din timpul săptămânii sau mizați pe inspirație? Aveți poftă de-o plimbare până-n Băneasa? Pentru că de astăzi și dealtfel în fiecare final de săptămână din martie, putem să ne relaxăm și să ne răsfățăm în Băneasa Shopping Center. Și să aflăm ultimele tendințe în frumusețe, nutriție și sport, ca femei moderne ce suntem 🙂

Fiecare weekend (ce-mi place că în Băneasa weekendul începe de joi!) are o tematică. Cea de săptămâna aceasta – beauty! Urmează în perioade 14-17 martie Zen, apoi Sport în 21-24 martie.

Și ca o întâmplare frumoasă, cum am deja drum chiar astăzi, pe-nserat, pe-acolo, o să văd cum se prezintă activitățile dedicate frumuseții. Specialiștii de la Marionnaud, Sephora, Flormar, Yves Rocher, Melkior, The Body Shop, Sabon și SensiBlu au pregătit surprize. Iar stiliștii de la Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Salon Evidence și Perfect Nails vor face demonstrații de coafură, machiaje profesionale și manichiură. Și dacă ieri tot vorbeam de L’Occitane, surpriza lor este un Photo Corner special amenajat. Iar fiecare produs achiziționat înseamnă și un bilet la film (150 disponibile).

Ce voi face pe 9 martie? Mă prezint la Grand Cinema Digiplex, pentru seminarul organizat de M•A•C Cosmetics. Veniți și voi, nu?

Ce răsfățuri ni s-au mai pregătit: degustări de ciocolată la magazinul producătorului belgian Neuhaus, dar și o zonă dedicată bărbaților. Da, da, să-i lăsăm să se descurce singuri și să se joace cu ceilalți bărbați, la MEN’s Corner, din EYE-FI Cafe Bar aflat în incinta Grand Cinema Digiplex. Ce-o să facă ei cât timp noi ne răsfățăm cu ciocolată, farduri și arome delicioase? O să se joace cu Xbox 360 Kinect și-o să se bucure de cocktail-uri și multe alte surprize.

Programul weekend-ului Beauty este cuprins între orele 17:00 – 20:00 (joi și vineri) și între orele 13:00 – 20:00 (sâmbătă și duminică). Invitatele se pot programa pentru activitățile speciale la locație.

Pentru detalii legate de programul weekend-urilor Zen și Sport, vizitați www.baneasashoppingcity.ro şi www.facebook.com/BaneasaShoppingCity.

7 COMENTARII

  1. Phuaaaaa ce bine suna…dar pentru mine Baneasa e la celalalt capat al lumii. Nu am masina deci sa ajung acolo e chinuitor. Oricum sa va rasfatati si bucurati voi fetele care puteti sa ajungeti.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.