Un parfum ca îngrijire

3
821

Credeți că un parfum ar putea fi și un produs de îngrijire a pielii? Cum sună  „O boare parfumată fără alcool ce dispersează picături ultrafine ce impregnează epidermul cu ingrediente active.” Un produs ce promite să lupte cu radicalii liberi, să mențină integritatea fibrelor de elastină și a moleculelor de acid hialuronic. Pentru vârsta și sensibiliteatea mea, sună extrem de interesant.

Despre ce este produs este vorba? Filorga Anti-Ageing Mist.

BeautyRoom a inițiat o campanie de testare pentru acest produs și am fost selectată pentru a-l încerca. Sunt extrem de încântată de promisiuni și știu că Filorga investește mult în cercetarea ingredientelor pe care le folosește. De-abia aștept să-mi răsfăț tenul cu un produs fin, ca o boare, ce mustește de ingrediente active. O pregătire pentru schimbarea anotimpurilor, despre care veți citi peste aproximativ o lună, pe blog. Am mai testat Meso-Peel de la acest brand și mi-a plăcut mult, doar că nu am apucat să scriu un review.

Bloggerii pentru această campanie au fost deja selectați, dar dacă vreți să deveniți tester pentru BeautyRoom, atunci trimiteți un email la office@mediaholic.ro cu detalii despre blogul vostru.

Cum vi se pare ideea unei ape parfumate ca ser pentru ten, gât, decolteu și mâini?

3 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.